Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4880
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    603439

Auteurs van dit blog

Fred van den Bol nieuw op Radio Decibel


de redactie

1662 weergaven

Vanaf maandag 20 april zal Fred van den Bol het DJ team van Radio Decibel gaan versterken. Van den Bol zal dan elke werkdag tussen 12:00 en 14:00 te horen zijn, onder andere met de Rewind Lunch waar bedrijven hun eigen playlisten kunnen samenstellen. Fred van den Bol begon zijn carrière als DJ bij Keizerstad FM. Daarna maakte hij de overstap naar Veronica FM, later Yorin FM, waarbij hij onder andere samen met Olav Mol de ochtend- en middagshow deed. Van den Bol, pseudoniemen Superfred en Fred de DJ maakt radio waar interactie met luisteraars centraal staat.

 

De laatste jaren houdt Fred van den Bol zich bezig met de productie van commercials via zijn productiebedrijf de Audiovormgevers. “Toen Radio Decibel mij benaderde met de vraag of ik interesse had om weer op de radio terug te komen, hoefde ik niet lang na te denken. Het tijdslot 12:00 tot 14:00 uur past perfect bij mij, zeker omdat daar interactie met luisteraars centraal staat”, aldus Fred van den Bol.

 

Ook Perry Oerlemans van Radio Decibel is blij met de komst van Fred van den Bol: ”Fred is altijd vrolijk, presenteert met een lach en maakt ongedwongen gezellige radio. Dat past perfect bij ons muziekformat en doelstellingen voor de toekomst.”

 

Vanaf maandag 20 april kruipt Fred weer achter microfoon bij radio Decibel… of hij dan ook weer zijn Superfred-pak aantrekt is nog onbekend.

 

Website: www.decibel.nl


1 Opmerking


Aanbevolen antwoorden

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.