Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4898
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    612476

Auteurs van dit blog

Feestelijke jubileumuitzending ‘De Frank en Vrijdag Show’


de redactie

572 weergaven

Selectie_048.png.c51b39c6ad7e14a2977e7dc230f32943.pngHet 538-programma ‘De Frank en Vrijdag Show’ bestaat vijf jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Samen met sidekick Jelte van der Goot en huispianist Albert blikt 538-dj Frank Dane terug op verschillende hoogtepunten uit de afgelopen jaren en ontvangen zij bekende vrienden van de show. De feestelijke jubileumuitzending is op vrijdag 15 september tussen 18:00 en 21:00 uur.


538-dj Frank Dane: “De show is al vijf jaar een achtbaan van mooie momenten. Ik ben zo trots op alle gasten die langs wilden komen zoals Ed Sheeran die speciaal voor mij een liedje speelde. Ook hebben we op de gekste plekken uitgezonden. Vanuit een onderzeeboot, tijdens een show van Armin van Buuren en het jacht van Gert Verhulst. Vaak moet ik mij tijdens de uitzending in m'n armen knijpen, omdat ik niet kan geloven wat we nu weer doen. Vrijdag 15 september wordt ook zo'n uitzending. We gaan groot vieren dat we vijf jaar bestaan! Al weet ik nog niet precies hoe en wat, want het wordt een grote verrassing."


In september 2012 startte ‘De Frank en Vrijdag Show’ op Radio 538 en groeide al snel uit tot het best beluisterde programma op vrijdagavond. Wekelijks ontvangt Frank Dane bekende vrienden in zijn programma, laat hij het aanwezige studiopubliek beslissen of luisteraars een gratis maaltijd ontvangen en proberen Frank en Jelte te raden welke Mystery BN-er er aan de telefoon hangt.


Frank, Jelte en Albert ontvingen de afgelopen jaren diverse bijzondere gasten. Niet alleen artiesten wisten de weg naar de studio van 538 te vinden, ook verschillende politici kwamen langs. In 2014 was bijvoorbeeld Jan-Peter Balkenende te gast en om hem te bedanken voor zijn premierschap gaf Frank hem een Porsche cadeau. Ook de verjaardagen van Frank, Jelte en Albert staan garant voor bijzondere cadeaus. Zo kreeg Jelte ooit een ezel en werden er zonnebanken in de studio gezet voor de verjaardag van Frank.
Iedere zomer gaat ‘De Frank en Vrijdag Show’ op tuintour. De afgelopen drie jaar kwam de uitzending vanuit de achtertuin van onder meer Gert Verhulst, Gerard Joling en Dave en Donny Roelvink.


De Frank en Vrijdag Show wordt elke vrijdagavond uitgezonden tussen 18:00 en 21:00 uur op Radio 538 en te zien op TV 538 en 538.nl. De feestelijke jubileumuitzending is op vrijdag 15 september.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.