Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4897
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    612030

Auteurs van dit blog

Lex Gaarthuis zoekt aanstekelijkste lach van Nederland


de redactie

1998 weergaven

59b7a3e05ce78_radio10.png.71a8ebb2022e04889411aff4538bcfcc.pngVeel bekende Nederlanders staan bekend om hun vermakelijke lach, maar welke celebrity lukt het ook om de rest van Nederland gegarandeerd aan het lachen te krijgen met hun lach? Radio 10-dj Lex Gaarthuis zoekt het uit en roept iedereen op om te stemmen op de bekende Nederlander met de aanstekelijkste lach. Aanstaande vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt en overhandigt Lex de award.

 
Lex Gaarthuis, Radio 10-dj: "Er zijn veel bekende Nederlanders zoals Gerard Joling, Linda de Mol en René van der Gijp die zo'n aanstekelijke lach hebben, dat het me gewoon niet lukt om mijn lach in te houden als ik hen hoor lachen. Dat bracht me op het idee om samen met de luisteraars van Radio 10 op zoek te gaan naar de aanstekelijkste lach van Nederland. Ik ben heel benieuwd welke lachende celebrity de rest van Nederland op de lachspieren werkt!"


De Lach van 10
De zoektocht naar de aanstekelijkste lach van Nederland is een kick-off van 'De Lach van 10'. Vanaf maandag 2 oktober is het weer lachen geblazen en moeten luisteraars raden welke bekende Nederlanders zij horen lachen. Ieder uur dat de lach niet wordt geraden, loopt de jackpot op en wordt de lach €100,- meer waard.


'De Lach van 10' is van maandag 2 oktober tot en met vrijdag 27 oktober iedere werkdag tussen 07:00 en 19:00 uur te horen op Radio 10. 

1 Opmerking


Aanbevolen antwoorden

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.