Jump to content

Ice Radio blowt je radio nieuw leven in met de Stoned 500

Sign in to follow this  
Dutch Radio

891 views

 

Ice Radio presenteert op eerste pinksterdag van 12:00 tot 20:00 de Stoned 500. 

 

DJ's als Dave Donkervoort, Erik de Zwart, Rick van Velthuysen, Leo van der Goot en Rob Stenders draaien in de meest wause lijst van Nederland muziek van onder andere Marvin Gaye, Bob Marley en Bob Dylan. De lijst gaat van Cocaine In My Brain, via Let It All Blow naar Have a Cigar.

 

De bovenste 100 hoor je vanaf twaalf uur 's-middags en tegen acht uur in de avond wordt de nummer 1 gedraaid. Dus hou je van Nederwiet of niet, luister naar de Stoned 500 op Ice Radio: Geen playlist, maar passie.

 

Ice Radio is onder meer te ontvangen via www.iceradio.nl en de Tune In-app op je mobiele telefoon.

 

Bron: (foto) Ice Radio

 • Like 1
Sign in to follow this  


4 Comments


Recommended Comments

De Stoned500 is mogelijk gemaakt door Haceel ICT groep en BigB21.nl

 

zie http://Stoned500.nl

download de BigB21 app in de playstore of de Appstore.

Edited by McHarry

Share this comment


Link to comment
Op ‎12‎-‎5‎-‎2018 om 00:34 zei Robin Westhof:

 

Alleen de bovenste 100?

 

Dit jaar alleen de bovenste 100.

Bij succes volgend jaar alle 500.

Share this comment


Link to comment
23 minuten geleden zei McHarry:

Dit jaar alleen de bovenste 100.

Bij succes volgend jaar alle 500.

 

Oké, nog even geduld dus. ;-)

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Blog reacties

  • -Dus als je die opmerkelijke opkomst (in 1971) goed wil analyseren Hans, dan moet het (wel) gaan over de situatie in het jaar 1971.   dat is dan jouw mening maar ik adviseer je het woord 'moet' te vervangen door 'dient' anders wordt het geheel dwingend. Ik mijd zoveel mogelijk het gebruik van moeten.  
  • Ik schrijf nergens dat het jouw mening is en reageer alleen op het verhaal van Herbert.     Dat klopt, maar je schrijft ook "Opmerkelijke opkomst van Radio Noordzee in de regio Oost en Zuid. Hoe ging het dan met de ontvangst in de regio Oost destijds?  Ik heb Herbert Visser bereid gevonden zijn ervaringen van destijds eens aan het papier toe te vertrouwen en hij kwam met de volgende eigen belevingen van destijds"   -En die opmerkelijke opkomt vond plaats in 1971 (desti
  • Ik luisterde in Doetinchem, en dat is maar en klein stukkie verderop tov Zevenaar. De ontvangst van Veronica 192 was zwak tot matig, (vanwege zandgronden en Veluwe schaduw) alleen goede (transistor)radioos konden het aan. En als je een lange antenne aan je buizenradio knoopte. Rijdende naar het westen kwam 192 na Arnhem behoorlijk goed door, de ontvangst ging bijna met een sprong omhoog.   RNI 220 was een stuk beter. Zelfs op een zakradio goed te ontvangen, wat met 192 niet lukte.
  • Beste Robin Er staat duidelijk vermeld dat het zijn eigen beleving was en niet mijn mening. Zoals jij dus ook je mening hebt. 1971 heeft betrekking op het eerste deel van de column, mijn stuk over het gepubliceerde rapport  


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.