Spring naar bijdragen

NPO 3FM-dj's Mark en Rámon geven Instagramvakanie weg


de redactie

911 weergaven

Instagram staat er vol mee: hagelwitte stranden, azuurblauwe zeeën en dames in vreemde yogaposities. Maar niet iedereen kan zulke vakantiefoto’s delen, want niet iedereen kan met vakantie. Dat blijkt uit vandaag verschenen cijfers van het NIBUD. Het is voor deze groep mensen dus onmogelijk zich in de zomermaanden goed te prolfileren op hun socials. Speciaal voor de thuisblijvers geven 3FM-dj’s Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen een Instagramvakantie weg. De winnaar heeft wel de lusten, maar niet de lasten: prachtige vakantiefoto’s zonder dat je de deur uit hoeft. De foto’s worden gemaakt door Nederlands topfotograaf William Rutten. De vakantie shoppen Mark en Rámon er wel bij.
 

Mark: “Op vakantie gaan doe je natuurlijk niet voor je lol. Je wilt gewoon indruk maken op je vrienden en veel likes scoren op Instagram. Een goed verhaal waarmee je kan opscheppen op familieverjaardagen.” Rámon: “Wij stemmen de vakantie helemaal af naar de wensen van de winnaar. We kunnen je naar Times Square in New York, Dubai, het Rode Plein in Moskou en vakantiepark de Lommerbergen in Limburg sturen. Op je socials ben je er dit jaar echt even lekker tussenuit!”
 

Wil jij duizenden likes binnenhalen met de allermooiste vakantiefoto’s op Instagram? Luister dan naar Mark+Rámon op NPO 3FM en check hun Facebookpagina om te zien hoe je deze prijs binnen kunt slepen!

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.