Spring naar bijdragen

Chef’Special en Maan toegevoegd aan 3FM Awards line up


de redactie

2040 weergaven

Chef’Special en Maan treden op tijdens de 3FM Award show op woensdag 5 september. Eerder werd al bekend dat Jett Rebel, Rondé, San Holo, HAEVN, Jacin Trill, Famke Louise en Naaz ook het podium beklimmen. Presentatie van de 3FM Awards is in handen van 3FM-dj Angelique Houtveen (KRO-NCRV) en NPO 3-presentator Jan Versteegh (BNNVARA). Samen hosten zij de live show in de AFAS Live te Amsterdam.  


Angelique Houtveen: “Alles komt samen bij de 3FM Awards: de fans, de dj’s en de artiesten. Één grote zaal vol liefde voor muziek. Ik ben dan ook super enthousiast om dit samen met Jan en alle 3FM’ers te presenteren.”


Jan Versteegh: “'Dit jaar host ik de 3FM Awards. Ik hoef dit niet alleen te doen, want Angelique Houtveen staat aan mijn zijde. Het wordt een feest vol optredens en 3FM Awards. Ik heb er zin in!”


De kaartverkoop van de 3FM Awards liveshow is nog in volle gang.


3FM Awards 2018
De 3FM Awards zijn de jaarlijkse popprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door het publiek. De Award show vindt plaats op woensdag 5 september in de AFAS Live te Amsterdam.


Luisteraars stemmen via 3fm.nl/stem op hun favoriete artiesten in de volgende categorieën: Beste Groep, Beste Nummer, Beste Album, Beste Live, Beste Solo Artiest, Beste Video en Beste Fans. De Schaal van Rigter, de 3FM Award voor de meest gedraaide Nederlandse track, werd eerder uitgereikt aan de band Rondé. Naaz mocht de 3FM Award voor Best Talent in ontvangst nemen. De uitreiking van de 3FM Awards zijn op 5 september vanaf 20.30 uur live te zien bij BNNVARA op NPO 3 en via NPO 3FM, 3FM.nl, NPO 3 extra en alle social media-kanalen van NPO 3FM.


Meer info: www.3fm.nl/awards

1 Opmerking


Aanbevolen antwoorden

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.