Jump to content

Bert Haandrikman wil luisteraars omarmen bij MAX op NPO Radio 5


Dutch Radio

697 views

Op maandag 3 september maakt Bert Haandrikman zijn debuut bij MAX op NPO Radio 5. Elke maandag tot en met donderdag is hij te horen in zijn nieuwe programma. Met het nieuws van de dag, de beste muziek ooit gemaakt en een grote rol voor de luisteraars. 

 

“Ik ga de luisteraars van NPO Radio 5 omarmen. Elke dag opnieuw en op een bijzondere manier. Hoe? Dat hoor je straks tussen de middag!”, blikt Bert Haandrikman vooruit op zijn nieuwe programma. De kersverse MAX-radiopresentator liet in zijn jaren op NPO Radio 2 ook al horen dat hij zijn luisteraars koestert.

 

Ondertussen is Bert Haandrikman druk bezig met het vinden van een naam voor zijn nieuwe programma. Luisteraars kunnen de komende dagen op Berts Facebookpagina volgen hoe hij zich het hoofd breekt over de perfecte programmatitel. Volgens Bert hoeft niemand zich daar zorgen over te maken: “Wees gerust, die naam gaat er komen. Op tijd voor het begin van dit nieuwe avontuur.”

 

Bert Haandrikman hoor je vanaf maandag 3 september elke maandag tot en met donderdag bij MAX op NPO Radio 5.

 

Het nieuwe programma van Bert Haandrikman
Vanaf 3 september elke maandag t/m donderdag
Van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5

Bron: MAX

1 Comment


Recommended Comments

Ha Bert, Ik wil je voor morgenmiddag heel veel succes wensen met je nieuwe programma op Radio 5. Het wordt nu al een verrassende en fantastische show, dat weet ik zeker. Ik ga en blijf zeker luisteren. Vriendelijke groet, Joost Brink

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.