Spring naar bijdragen

Auteurs van dit blog

Radio Continu nu ook via de Satelliet te ontvangen

Dutch Radio

168 weergaven

Goed nieuws voor alle satelliet schotel bezitters in Nederland en de rest van Europa! Vanaf nu is Radio Continu ook gratis te ontvangen via de satelliet dankzij de nieuwe satelliet provider JOYNE.

 

'Ons signaal is “Free To Air” (dus zonder abonnement) te ontvangen via Eutelsat Satelliet 9B op 9° Oost, 11727 MHz, Verticale Polarisatie, Symbolrate 30000, FEC 3/4, 8 PSK', aldus Radio Continu.

 

Dus vanaf nu kun je Radio Continu ook op de camping in Oostenrijk, in je vakantiewoning op de Canarische Eilanden of zelfs in Rusland of IJsland beluisteren. Het enige wat je nodig hebt is een schotel die uitgericht is op de Eutelsat 9B en een ontvanger.

 

Hiermee gaat een wens van veel luisteraars (en Radio Continu) die niet in het bezit zijn van kabel/IP-TV aansluitingen, of woonachtig zijn in het buitenland, in vervulling. Luisteren is nu zonder internetverbinding dus ook in het buitenland gratis mogelijk. Tip je hotel/vakantiepark//lokale kabelnetwerk op je vakantiebestemming dat ze Radio Continu moeten toevoegen aan hun lokale zenderpakket. Het is vanaf nu mogelijk!

 

Meer informatie over aanvullende abonnementen, ontvangstmogelijkheden én zenderoverzichten kun je vinden op de website www.joyne.nl. JOYNE: Gewoon doen!

 

Bron: Radio Continu/Dutch Radio0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.