Spring naar bijdragen

Jan uit De Lier wint €21.750,- dankzij stem Edith Bosch


de redactie

1287 weergaven

Na één week spelen raadde 538-luisteraar Jan Bakker uit De Lier de eerste opgave van het spannende radiospel ‘Win Met De Zin’. Dagenlang werden drie stemmen goed geraden en het is Jan gelukt ook de vierde stem te herkennen. De bekende stemmen die Jan aan de jackpot hielpen zijn van Alvaro Soler, Shawn Mendes, Kalvijn en Edith Bosch. 538-dj Frank Dane overhandigde vandaag de cheque ter waarde van €21.750,- aan Jan. Luisteraars kunnen opnieuw deelnemen aan een gloednieuwe opgave van ‘Win Met De Zin’. 


Jan Bakker: “Misschien heel gek, maar die eerste drie namen wist ik eigenlijk niet en die werden al vrij snel geraden. Van die vierde was ik echt overtuigd. Ik dacht, die moet het gewoon wezen. En ik maar appen en er niet doorheen komen. Ik had helemaal niet verwacht dat ik in de uitzending zou komen, maar het geld gaat een goed plekje krijgen!”


Win Met De Zin
Iedere werkdag tussen 07:00 uur en 19:00 uur wordt 'Win Met De Zin' gespeeld. Aan het begin van ieder uur spreken vier nationale én internationale sterren de zin ‘Win Met De Zin = 538, Radio = 538’ uit. Bij een goed geraden stem geeft de jury alleen aan hoeveel goede antwoorden er tussen zitten, niet welke stem of welk deel van de zin goed geraden is. De luisteraar die alle vier de stemmen raadt én in de uitzending komt, wint de jackpot. De jackpot start met een bedrag van €5.000,- en wordt iedere spelronde bij een fout antwoord verhoogd met €250,-.


Foto: 538

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.