Spring naar bijdragen

Auteurs van dit blog

Radio Paradijs terug op 1584 AM

Dutch Radio

829 weergaven

Radio Paradijs is terug op 1584 AM vanuit Utrecht. Op de frequentie via de middengolf is muziek te horen. Daarnaast wordt in een muziek promo een aankondiging gedaan. 

 

''Zaterdag begint het of moeten we zeggen begint het weer. Gaat u maar vast kwartjes sparen voor de jukebox", aldus de promo. 

 

Radio Paradijs was sinds augustus 2017 uit de lucht en is nu dus terug. De AM zender zendt weer uit via de mast van Quality Radio. 

 

Opmerkelijk is dat Radio Paradijs nu weer te horen is op 1584 AM, want Antenne Domstad had plannen om uit te zenden op deze frequentie met laag vermogen. Verder valt op dat de website antennedomstad.nl momenteel uit de lucht is.

 

Bron: Dutch Radio

  • Vind ik leuk 2


2 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Hoewel ik het vaak niet met Ruud eens ben (en ook niet de de manier waarop), nl. continue maar afgeven op alles wat maar beetje binding heeft met de overheid, is het geluid weer als vanouds en dat waardeer ik zeker. Als dit 100W is dan gaat dat best goed. Was de vorige Paradijs dan wel 1kW? . Ik hoop dat Ruud wat openheid kan geven (gebruikte zender, vermogen,  ook in het verleden etc.) 

bewerkt door Eric

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.