Spring naar bijdragen

Auteurs van dit blog

OVT en de VPRO willen Philip Freriks behouden als columnist op NPO Radio 1

Dutch Radio

198 weergaven

De redactie van OVT en de VPRO willen niets liever dan Philip Freriks behouden als columnist op NPO Radio 1. Dat laten OVT en de VPRO weten in een verklaring.

 

''Philip Freriks kan als geen ander de grote en kleine historische gebeurtenissen in zijn columns verenigen en de geschiedenis terugbrengen tot de menselijke maat'', aldus OVT-VPRO.

 

Freriks zijn wekelijkse column in het Radio 1-programma OVT zou stop gezet worden, omdat redactie van OVT dacht dat het zijn laatste column was.

 

De redactie van OVT komt in een reactie terug op het voorval met columnist Philip Freriks, dat in de uitzending van 2 december te horen was.

 

'''Zoals u heeft kunnen horen, leefden wij in de veronderstelling dat dit de laatste column van Philip Freriks zou zijn. Dat berust op een ernstige miscommunicatie waarvoor wij verantwoordelijk zijn. Wij bieden Philip Freriks daar onze welgemeende excuses voor aan. De VPRO-hoofdredactie heeft dat inmiddels ook gedaan.''

 

Over OVT- VPRO
OVT is een geschiedenisprogramma over de onvoltooid verleden tijd, met actueel nieuws over geschiedenis, columns en historische documentaires. OVT is wekelijks op zondagochtend te beluisteren tussen 10 uur en 12 uur op NPO Radio 1.

 

Bron: Dutch Radio/VPRO0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.