Jump to content

OVT en de VPRO willen Philip Freriks behouden als columnist op NPO Radio 1

Sign in to follow this  
Dutch Radio

414 views

De redactie van OVT en de VPRO willen niets liever dan Philip Freriks behouden als columnist op NPO Radio 1. Dat laten OVT en de VPRO weten in een verklaring.

 

''Philip Freriks kan als geen ander de grote en kleine historische gebeurtenissen in zijn columns verenigen en de geschiedenis terugbrengen tot de menselijke maat'', aldus OVT-VPRO.

 

Freriks zijn wekelijkse column in het Radio 1-programma OVT zou stop gezet worden, omdat redactie van OVT dacht dat het zijn laatste column was.

 

De redactie van OVT komt in een reactie terug op het voorval met columnist Philip Freriks, dat in de uitzending van 2 december te horen was.

 

'''Zoals u heeft kunnen horen, leefden wij in de veronderstelling dat dit de laatste column van Philip Freriks zou zijn. Dat berust op een ernstige miscommunicatie waarvoor wij verantwoordelijk zijn. Wij bieden Philip Freriks daar onze welgemeende excuses voor aan. De VPRO-hoofdredactie heeft dat inmiddels ook gedaan.''

 

Over OVT- VPRO
OVT is een geschiedenisprogramma over de onvoltooid verleden tijd, met actueel nieuws over geschiedenis, columns en historische documentaires. OVT is wekelijks op zondagochtend te beluisteren tussen 10 uur en 12 uur op NPO Radio 1.

 

Bron: Dutch Radio/VPRO

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.