Jump to content

Grand Prix Radio lanceert podcast ‘Formule 1 aan tafel’

Sign in to follow this  
Dutch Radio

383 views

Grand Prix Radio presenteert op eerste en tweede kerstdag Formule 1 aan tafel, de podcast van Grand Prix Radio.

 

In de eerste aflevering, die net als de tweede aflevering om 11.30 op Grand Prix Radio wordt uitgezonden, zijn Olav Mol, F1-journalist Patrick Moeke en GPR-audiovormgever Frederik Middelhoff te gast. De uitzending wordt gepresenteerd door René Hoogterp.

 

Tijdens de tweede aflevering, die op tweede kerstdag eveneens om 11.30 uur op onze radiozender wordt uitgezonden, schuiven naast Hoogterp en Mol Grand Prix Radio-deejay Robin Leféber en Formule 1-journalist Mike Mulder aan.

 

In Formule 1 aan tafel kijken Formule 1-experts terug op 2018 en vooruit naar 2019. Wat ging er goed en fout bij Max Verstappen? Wat ging er allemaal mis bij Ferrari en wat mogen we in 2019 verwachten van de samenwerking tussen Honda en Red Bull?

 

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om op eerste- en tweede kerstdag om 11.30 uur te luisteren dan verschijnt Formule 1 aan tafel later op de dag ook in de bekende podcast-apps zoals Itunes, Castbox, Spotify en Overcast. De shows worden ook op de website van Grand Prix Radio gepubliceerd.

 

Bron: (foto) Grand Prix Radio/Dutch Radio

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.