Jump to content

Sublime You gestopt op DAB+


Dutch Radio

435 views

Sublime You is gestopt met uitzenden via kanaal 11C op DAB+. KINK komt in de plaats van Sublime You in de digitale ether te zitten en zal vanaf 1 februari de capaciteit, die vrijgekomen is op het netwerk gebruiken om haar uitzendingen te starten.

 

Zelfs 100%NL heeft hiervoor ook een gedeelte van haar capaciteit ingeleverd. De audio bitrate van de radiozender is aangepast van 104 naar 96kbps.

 

Vorig jaar december was Sublime You al overgegaan op non-stop muziek met elk uur het nieuws. De presentatie werd toen al geschrapt, maar er was toen nog geen sprake, dat de zender zou stoppen.

 

Op de website van Sublime is momenteel alleen nog het themakanaal Sublime Christmas te horen en Sublime zelf. Het is niet bekend welke zender voor Sublime Christmas in de plaats komt.

 

Er gaan geruchten dat de radiozender bezig is met een nieuw themakanaal met Dance Classics, maar of dat doorgaat is niet zeker!

 

Bron: Dutch Radio

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.