Spring naar bijdragen

Radio M Utrecht bestaat 1 februari 30 jaar


de redactie

1655 weergaven

Vrijdag 1 februari bestaat de regionale radiozender Radio M Utrecht precies 30 jaar! En dat gaan we vieren. Vanaf maandag 28 januari kunnen luisteraars meedoen aan het jubileumspel waarbij een weekendje weg te winnen is. Ook tijdens de programma's wordt er aandacht besteed aan onze verjaardag. Op vrijdag 1 januari staat de zender helemaal in het teken van 3 decennia regionale radio. Er wordt teruggeblikt op het nieuws van de afgelopen 30 jaar.  


Super Woordbouwer
We vieren onze verjaardag met het bekendste spelletje van de zender: Super Woordbouwer. luisteraars maken elke dag kans op een weekendje weg voor 2 personen. Elk uur tussen 08:30 en 15:30 uur wordt op Radio  M Utrecht 1 letter vrijgegeven. Met de letters is een woord te vormen. Vanaf 15:30 uur kan de oplossing doorgegeven worden op 0909-6 931 931 of via studio@rtvutrecht.nl. Jos van Heerden maakt de winnaar dagelijks bekend om 16:15 in het programma Goedemiddag.


93 1.nl
In het spel de Gouden Regel staat elke dag een 1 hit centraal uit het 'geboortejaar' van Radio M Utrecht 1989. Op vrijdag 1 februari draait presentator Edwin Meerman Nederlandstalige muziek uit 1989.


Aan Tafel!
Op vrijdag 1 februari blikt Conny Kraaijeveld uitgebreid terug op 30 jaar Radio M Utrecht met een overzicht van de belangrijkste (nieuws)gebeurtenissen die de zender heeft gebracht.


30 jaar Radio M Utrecht wordt van maandag 28 januari tot en met vrijdag 1 februari gevierd op Radio M Utrecht. Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.

1 Opmerking


Aanbevolen antwoorden

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.