Spring naar bijdragen

NPO Radio 1 De Nieuws BV lanceert nieuw sportprogramma B.V.S.C.


de redactie

1683 weergaven

De Nieuws BV presenteert B.V.S.C. (De BNNVARA Sport Combinatie). Hét programma dat de luisteraar iedere maandag- tot en met donderdagmiddag bijpraat over het belangrijkste sportnieuws. Met ruimte voor het gesprek van de dag, maar óók voor kleedkamerpraat, kantineroddels én voor de bijzondere verhalen die sport tot de belangrijkste bijzaak van het leven maken. Presentator Roelof de Vries wordt dagelijks wisselend bijgestaan door experts als Erben Wennemars, Jaike Belfor, Viggo Waas, Diana Kuip, Stef Clement, Marcel van Roosmalen en Dolf Jansen. B.V.S.C. is iedere maandag tot en met donderdag van 13:30 tot 14:00 uur te horen op NPO Radio 1. Op deze dagen zal B.V.S.C ook worden aangeboden als podcast.
 

In B.V.S.C. gaat Roelof samen met een sidekick, jonge experts én met de hoofd- en bijrolspelers uit de sportwereld op zoek naar de opmerkelijkste, grappigste en belangrijkste verhalen uit de sportwereld. Zij stellen de vragen die ons bezighouden in de sportactualiteit. Hoe verdient Barcelona de miljoenen van Frenkie de Jong terug? Hoe bereiden onze schaatsers zich voor op het wereldkampioenschap? En ga je door cocaïnegebruik beter bowlen?

 
Presentator Roelof kijkt uit naar het nieuwe programma: “Naast het feit dat mensen mij natuurlijk kennen als een fit, sportief en afgetraind persoon, deed ik voor NPO Radio 1 verslag van het EK voetbal, de Spelen in Rio en de Tour de France. Vier keer per week een sportprogramma maken is daar een prachtig vervolg op! Ik vind het geweldig dat dit topteam naast me komt zitten. Zij gaan B.V.S.C. op smaak brengen. Elke dag een andere smaak, wat wil een mens nog meer?”

 
B.V.S.C. is onderdeel van het NPO Radio 1 programma De Nieuws BV. De Nieuws BV, met Willemijn Veenhoven en Patrick Lodiers, is dagelijks te horen tussen 12:00 en 14:00 uur.


Afbeelding: Roelof de Vries (foto BNNVARA)

2 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Sinds een jaar of wat is er al een sportprogramma tussen 13h00 en 14h00 op Radio 1, het zoveelste sportprogramma, waarbij je steeds het gevoel hebt dat ze van gekkigheid niet meer weten waar ze het nu weer eens over moeten hebben. Geen wonder dat dat nu alweer vervangen  wordt door een ander programma, maar dat gaat dus opnieuw over sport, dus ik blijf om 13h30 overschakelen naar BNR, als ik op dat tijdstip in de auto zit (en dus naar de radio luister).

 

Link naar opmerking

En wat ik nog het ergste vind bij de sport op Radio 1 is dat het nieuws soms uitgesteld wordt. alsof de sport belangrijker is dan het nieuws.

Ik heb daar in het verleden vaak ruzie over gehad met Ferry de Groot (chef sport NOS ) als ze weer eens wilden inbreken.

En dan was ik net Aktua radio aan het regisseren..........

Ik heb wel eens gezegd;"Nu even niet"

En dat leverde weer een boos telefoontje van Ferry op.

Link naar opmerking
Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.