Spring naar bijdragen

Sjaak Bral verhuist naar zaterdag op Radio West


de redactie

909 weergaven

Het programma ‘Broodje Bral’, gepresenteerd door de Haagse Sjaak Bral verhuist. Vanaf 2 maart is Broodje Bral elke zaterdag te beluisteren van 12:00 tot 14:00 uur.  


Broodje Bral 
Iedereen die het programma ‘Broodje Bral’ kent, weet dat Sjaak zich als een vis in het water voelt op de radio: het enthousiasme spat uit de speakers. De agenda van de drukke Haagse theatermaker, columnist, cabaretier, conferencier en alleskunner is overvol en daarom is de combinatie met een dagelijks live radioprogramma eigenlijk niet meer te doen. Maar Sjaak houdt van radio en daarom stopt hij niet, maar brengt hij het aantal uitzendingen terug naar een per week: op zaterdagmiddag van 12:00 tot 14:00 uur. Sjaak Bral: “Ik hou van radio, helemaal stoppen is voor mij geen optie; daar is het veel te leuk voor. Ook op zaterdag blijf ik een programma maken met veel humor, lekkere muziek en gesprekken vol vrolijkheid. Ook al lunch ik nu niet meer iedere dag met mijn luisteraars, dat ene broodje op zaterdag zal extra lekker smaken.”  


Broodje West
Tot begin april zal op de werkdagen het programma een tijdelijke invulling krijgen. Justin Verkijk, altijd al vaste invaller voor Sjaak op Radio West, presenteert dan ‘Broodje West’. Achter de schermen wordt een nieuw programma voor de werkdagen voorbereid. Over de vorm en inhoud daarvan is de hoofdredactie van Radio West nog aan het nadenken. Om de luisteraars ook een stem hierin te geven, wordt iedereen uitgenodigd mee te denken en ideeën en opmerkingen te mailen naar meedenken@omroepwest.nl.


Uitzendtijden 
‘Broodje Bral’ is vanaf zaterdag 2 maart van 12:00 tot 14:00 uur te horen op Radio West. Daarmee komt non-stop muziek op dat tijdstip te vervallen. Deze regionale zender is te ontvangen via 89.3 FM, via DAB+ en is ook live te beluisteren op de website Omroepwest.nl en de gratis Omroep West app. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van ontvangst van Radio West.


Afbeelding: Sjaak Bral (Radio West)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.