Spring naar bijdragen

Radio Veronica tot medio 2021 Official Supplier Eredivisie


de redactie

890 weergaven

Radio Veronica heeft de succesvolle samenwerking met Eredivisie Media & Marketing (EMM) verlengd en blijft tot zeker medio 2021 Official Supplier Eredivisie. Dit maakte presentator Jan Joost van Gangelen vanmiddag bekend in de vrijdagmiddageditie van het radioprogramma Veronica Inside. De muziekzender geeft de komende jaren seizoenkaarten weg voor alle achttien voetbalclubs en gedurende het voetbalseizoen zijn er regelmatig kaarten te winnen voor de belangrijkste en spannendste Eredivisiewedstrijden. Daarnaast introduceert Veronica Inside vanaf vrijdag 1 maart ‘Eredivisie Soundtrack’, een nieuwe rubriek waarin de stadionnummers van de Eredivisieclubs centraal staan.


Marc Adriani, Content & Programma Directeur, Talpa Network Radio: "Van het begin af aan hebben we een fijne samenwerking met de Eredivisie en die zetten we dan ook graag voort. Onze merken passen perfect bij elkaar en dat maakt dit partnership zo succesvol."


Alex Tielbeke, Directeur Eredivisie: "De samenwerking die Radio Veronica en de Eredivisie de afgelopen jaren hebben ingezet smaakt naar meer. De contractverlenging is daar de bevestiging van. We zijn erg enthousiast dat met de nieuwe ‘Eredivisie Soundtrack’ de stadionbeleving en de favoriete muziek van de fans door Radio Veronica met een groot publiek gedeeld wordt.”


Eredivisie Soundtrack
In 'Eredivisie Soundtrack' klinkt vanaf 1 maart iedere vrijdagmiddag rond 17.15 uur de stadionsoundtrack van één van de achttien voetbalclubs uit de Eredivisie. Hierbij gaat het om tracks die gedraaid worden aan het begin van een wedstrijd of die worden ingezet na een doelpunt. Het VI-team probeert meer over het verhaal achter de muziek te weten te komen door te praten met mensen die een hechte relatie hebben met de club, bijvoorbeeld een (oud-) speler, een clubicoon, een stadionspeaker, een bekende fan of een materiaalman. Alle achttien clubs komen aan bod.


'Eredivisie Soundtrack' is vanaf vrijdag 1 maart achttien weken lang iedere vrijdag rond 17:15 uur te horen bij Veronica Inside bij Radio Veronica.


Afbeelding: Radio Veronica

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.