Spring naar bijdragen

Veronica en Jack Middelburg staan centraal in De Perstribune van MAX


de redactie

809 weergaven

Zondag 21 april 2019 staat het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12:00 en 14:00 uur op NPO Radio 1, in het teken van motorlegende Jack Middelburg en van de commerciële omroep Veronica. Acteur en regisseur Frank Lammers en oud-motorcoureur Wil Hartog komen vertellen over Jack Middelburg. En zendermanager Bastiaan van Dalen vertelt over de nieuwe koers van de voormalige zeezender. 


Bastiaan van Dalen, te gast in het media-uur van De Perstribune tussen 12:00 en 13:00 uur, is verantwoordelijk voor de programmering van Veronica. De zender boekte deze week een kijkcijferrecord met de Champions League-wedstrijd tussen Juventus en Ajax. Met de komst van Veronica Inside en met het uitzenden van vechtsportgala's richt de zender zich meer dan ooit op de mannelijke kijker. Van Dalen vertelt over de keuzes die hij daarbij maakt.


Frank Lammers en Wil Hartog, te gast in het sportuur tussen 13:00 en 14:00 uur, staan stil bij de in 1984 overleden racelegende Jack Middelburg. Hartog reed met Middelburg samen en wist net als hem de TT van Assen te winnen. Lammers regisseert nu een theatervoorstelling over het leven van Middelburg, Jumping Jack, een spektakelstuk dat komende maand op het TT Circuit Assen te zien is.


In De Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met daarbij onder andere aandacht voor grote tv-evenementen.


De Perstribune wordt gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.