Spring naar bijdragen

Kürt Rogiers vervangt Anke Buckinx tijdens zwangerschapsverlof in de Joe-ochtendshow


de redactie

1243 weergaven

Vandaag kondigde het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx aan dat Kürt Rogiers de komende maanden Anke zal vervangen in de ochtend tijdens haar zwangerschapsverlof. Anke is hoogzwanger van haar tweede kindje en er was dus een vervanger nodig.


Kürt Rogiers: "Ik vind het een eer dat Sven en Anke mij uitgekozen hebben om de komende maanden Anke te vervangen en de ochtendshow bij Joe te presenteren. Ik ben eigenlijk echt een grote fan van Anke. Ik vind het heerlijk hoe ze altijd haar gedacht zegt tegen Sven, ik ben daar eigenlijk soms een beetje te braaf in. Ik kijk er enorm naar uit om na vier jaar opnieuw radio te maken."


Anke Buckinx: "De eer is juist aan mij dat Kürt mij wil vervangen in de ochtendshow. Nu kan ik met een gerust hart in bevallingsverlof gaan. Ik kijk er enorm naar uit om de komende maanden alle tijd die ik heb te spenderen met mijn kindjes. Al moet ik toegeven dat ik de Joe-luisteraars en ja, ook Sven, zal missen. Natuurlijk ga ik zelf ook luisteren, want ik ga waarschijnlijk nog minder slapen dan anders (lacht)."


De komende week sluit Kürt aan in de ochtend en presenteert hij mee met Sven en Anke bij Joe. Op zaterdag 11 mei trekken Sven en Kürt naar Disneyland voor een speciale radio-uitzending met een Disney Top 30. Vanaf maandag 13 mei presenteert het duo vanuit de studio in Vilvoorde.


Sven Ornelis: "Kürt en ik 'go way back', dus het is fijn om een reünie met hem te houden de komende maanden. Natuurlijk ga ik Anke missen in de ochtend, maar ik wens haar vooral een zorgeloze periode toe waarin ze kan genieten van de geboorte van haar zoon. We gaan haar ook niet zomaar laten gaan: vrijdag organiseren we nog een heuse babyshower in de ochtend tussen 06:00 en 09:00 uur."


Afbeelding: Sven Ornelis, Anke Buckinx en Kürt Rogiers (foto Joe)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.