Spring naar bijdragen

Giel Beelen zoekt Helden van Nederland


de redactie

1473 weergaven

Een collega die je met de auto komt ophalen voor een werkdag als je een been hebt gebroken, je buurman die de stoep sneeuwvrij maakt zodat de 80-jarige buurvrouw niet uitglijdt of een goede vriend die jouw televisie repareert zodat je die ene belangrijke voetbalwedstrijd niet hoeft te missen. Helden bestaan niet alleen in films, ze zijn er in allerlei vormen. Ter gelegenheid van de Veronica Meimaand Filmmaand gaat Veronica-dj Giel Beelen op zoek naar dé Helden van Nederland. Hij roept luisteraars op om hun held op te geven en zijn of haar heldenverhaal met hem te delen, zodat hij deze helden in de schijnwerpers kan zetten.


Van 13 tot en met 24 mei kiest Giel iedere werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur in de Veronica Ochtendshow een Held van Nederland. Zijn of haar heldenverhaal wordt uitgelicht in de uitzending en beloond met een driedaags Disneyland Paris arrangement voor vier personen tijdens het Marvel Superhelden Seizoen. Hierbij staan verschillende shows met de Marvel Superhelden centraal, waaronder Captain Marvel en Spider-Man. Luisteraars kunnen hun held opgeven via de Veronica website of de gratis Veronica-app.


Giel Beelen: "Helden zijn op dit moment razend populair, mede dankzij de Marvel films zoals Avengers: Endgame die momenteel records verbreekt. Ook in het dagelijks leven zijn er veel onzichtbare helden. Naar deze verhalen gaan wij op zoek. Juist die mensen die het heel normaal vinden om iets te doen voor anderen verdienen het om een keer in het zonnetje gezet te worden." 


De Veronica Ochtendshow met Giel is iedere maandag tot en met vrijdag van 06:00 tot 09:00 uur te horen bij Radio Veronica.

1 Opmerking


Aanbevolen antwoorden

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.