Spring naar bijdragen

Anoûl Hendriks stapt over van Radio 538 naar SLAM!


Harmen

1152 weergaven

Radio-dj Anoûl Hendriks (22) stapt over van Radio 538 naar SLAM!. Per 1 juli gaat hij op zaterdag en zondag tussen 12:00 en 15:00 uur zijn eigen programma presenteren, ook wordt hij vaste invaller op SLAM!. Met het vertrek van Jordi Warners neemt Dimitris Kops per 27 mei maandag tot en met donderdag van 13:00 tot 16:00 uur voor zijn rekening. Hij zal tevens in het weekend tussen 15:00 en 18:00 uur te horen blijven op SLAM!.

 

"Anoûl Hendriks is een talent met kennis van dancemuziek en veel passie voor radio. Daarnaast brengt hij veel enthousiasme en energie met zich mee, eigenschappen die perfect passen bij de identiteit van SLAM!. We kijken uit naar zijn komst." Aldus Anton van Lieshout, station director van SLAM!. Anoûl kijkt er naar uit om bij SLAM! aan de slag te gaan: "Roze en blauw zijn mijn nieuwe clubkleuren! Wat heb ik zin om te gaan knallen bij SLAM!. Na jaren lol met de nachtbrakers van Nederland gaat het wennen worden om vóór 14:00 mijn bed uit te komen. We gaan het leuk hebben!"

 

Naast de komst van Anoûl en de doorstroom van Dimitris krijgt ook de avondprogrammering een wijziging op SLAM!. Per 1 juni gaat het programma van Harm & Kees (22:00 - 00:00 uur) over op SLAM! non-stop. Daarmee gaat SLAM! zich in de late avond focussen op meer muziek.

 

Over Anoul Hendriks
Anoûl Hendriks begon bij de lokale omroep N1 in Nijmegen. In 2014 deed Anoûl mee aan BNN University. De dj was in de tijd daarna o.a. werkzaam bij KXRadio en 3FM. De afgelopen twee jaar hoorde je hem op Radio 538. Anoûl start per 1 juli met zijn nieuwe programma op SLAM!.
 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.