Spring naar bijdragen

Stembureau Omroep West opent de deuren op 23 mei


de redactie

790 weergaven

Voor wie altijd al eens binnen de deuren van Omroep West heeft willen kijken, is er een mooie gelegenheid op donderdag 23 mei. Bij de Europees Parlementsverkiezingen op donderdag 23 mei kan er namelijk voor het eerst gestemd worden binnen de muren van de regionale omroep.


Omroep West maakt het vervullen van de burgerplicht zo wel heel leuk! Naast het inkleuren van een vakje naar keuze bij het stembureau, is iedereen die komt stemmen van harte welkom nog even te blijven. Volg de radio uitzendingen in de studio van Radio West achter de glazen wand, drink een kopje koffie of thee in het bedrijfsrestaurant en wie weet kom je een van je favoriete presentatoren tegen! 


Mis niks van de verkiezingen en de uitslagen
In alle radioprogramma’s is er de hele dag aandacht voor de verkiezingen met live updates van politiek verslaggevers Lot van Bree en Ivar Lingen. Bij Studio Haagsche Bluf is er tussen 17:00 en 19:00 uur een panelgesprek te volgen over de verkiezingen in het radioprogramma van Tjeerd Spoor. Verschillende politici hebben aangekondigd te komen stemmen bij Omroep West, zoals D66 wethouder Tom de Bruijn en Tweede Kamerlid Chris van Dam van het CDA. En natuurlijk zijn er live updates van de uitslagen op 89.3 Radio West, via de website www.omroepwest.nl en via de gratis West App. 


Bereikbaarheid Stembureau Omroep West
Bij Omroep West kan vanaf 07:30 uur de hele dag gestemd worden. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en het kantoor is goed  met openbaar vervoer bereikbaar (tram 15 stopt voor de deur). Om 21:00 uur sluit het stembureau. Omroep West bevindt zich aan de Laan van 's-Gravenmade 2 in Den Haag (Stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg).


Uitzendtijden
De regionale zender TV West is landelijk te zien via digitale tv-ontvangers (onder meer Ziggo kanaal 30). Klik hier voor alle mogelijkheden van ontvangst van TV West. Radio West is onder meer te ontvangen via 89.3 FM. Online is Omroep West te volgen via de website Omroepwest.nl en de app voor mobiel en tablet.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.