Spring naar bijdragen

Drie nieuwe presentatoren Kunststof Radio


de redactie

1061 weergaven

Kunststof, het kunst- en cultuurprogramma van de NTR op NPO Radio 1, is zeer verheugd om naast Jellie Brouwer drie nieuwe interviewers toe te voegen aan het team: Elisabeth van Nimwegen, Antoinnette Scheulderman en Gijs Groenteman. Ook Frénk van der Linden blijft verbonden aan Kunststof. Hij zal vooral debatten en andere specials leiden.


Elisabeth van Nimwegen studeerde in 2001 af aan de Toneelacademie Maastricht en presenteert sinds 2015 voor de NTR het wetenschapsprogramma De Kennis van Nu op NPO 2. Ook heeft ze twee romans op haar naam staan. Elisabeth is donderdag 30 mei voor het eerst te horen in Kunststof.


Antoinnette Scheulderman studeerde Kunst- en Cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is vooral bekend van haar portretterende interviews in de Volkskrant en LINDA. Antoinnette schuift ook regelmatig aan als tafeldame bij De Wereld Draait Door. Antoinnette is donderdag 6 juni voor het eerst te horen in Kunststof.


Gijs Groenteman maakt een wekelijkse podcast voor de Volkskrant en is columnist bij het Parool. Verder schrijft hij interviews, maakte hij radio bij de VPRO, schreef boeken over Willem Ruis en Ischa Meijer en maakte een podcast over Harry Bannink. Gijs is dinsdag 4 juni voor het eerst te horen in Kunststof.


Eindredacteur Annemiek Kortlang: "Ik ben heel blij dat we met deze drie veelzijdige journalisten Kunststof kunnen versterken. Ze hebben alle drie hun sporen verdiend en wij zien uit naar de mooie en spannende gesprekken."

 

Afbeelding: Antoinnette Scheulderman, Gijs Groenteman en Elisabeth van Nimwegen (foto NTR)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.