Spring naar bijdragen

Beleef de Tour de France live in het NPO Radio 1 Tourcafé


de redactie

942 weergaven

Wielrenliefhebbers kunnen vanaf zaterdag in het NPO Radio 1 Tourcafé live de uitzendingen van NOS Radio Tour de France bijwonen.


Van zaterdag 20 juli tot en met zaterdag 27 juli opent het NPO Radio 1 Tourcafé dagelijks zijn deuren in Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum. Luisteraars zijn tijdens deze laatste week van de Ronde van Frankrijk van harte uitgenodigd om de magie van NOS Radio Tour de France samen van dichtbij te beleven.


Onmiskenbaar
NOS-presentatoren Robbert Meeder en Gert van ’t Hof volgen samen met oud-wielrenners vanuit Hilversum dagelijks de koers op de voet. Met de bekende jingles en tunes, de Tourartiest, De Kwis Die Niet te Googelen Is door cabaretière Cindy Pieterse en de rubriek met de opmerkelijkste Tour-weetjes op sociale media. En met de elementen die Radio Tour onmiskenbaar Radio Tour maken: Sebastiaan Timmerman die meekoerst op de motor, het spannende finishverslag van Gio Lippens en de interviews net na de meet door Steven Dalebout. Op de rustdag, maandag 22 juli, zijn Ilse DeLange en Milow te gast. 


Allemaal te zien en te horen in het NPO Radio 1 Tourcafé, elke dag vanaf 14:00 tot circa 18:30 uur. De uitzendingen vanuit het NPO Radio 1 Tourcafé zijn ook live te zien via het themakanaal NPO 1 extra.


Retourtje Radio Tour
Het NPO Radio 1 Tourcafé leent zich bij uitstek voor een ‘retourtje Radio Tour’ per fiets. Iedereen is welkom, van individuele wielrenners tot tourclubs, maar ook omafietsen en e-bikes vinden een plekje in de stalling. Natuurlijk kunnen bezoekers ook op andere manieren naar Hilversum komen om samen van de Tour de France te genieten. Wie zeker wil zijn van een plek, kan zich aanmelden via www.nporadio1.nl/tourcafe.

 

 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.