Spring naar bijdragen

Ongelofelijk: Het Geluid van Qmusic wéér geraden


de redactie

1119 weergaven

Er heerste licht ongeloof op de burelen van Qmusic, toen vanochtend Het Geluid voor de tweede keer razendsnel geraden werd. Sinds donderdagochtend werd er een nieuw Geluid gespeeld en vrijdagochtend wist Mieke (23) uit Zuidwolde te melden dat het ging om 'het terugzetten van het stoffilter in de wasdroger'. Zij verdient daarmee 3.800 euro.


Nooit eerder werd Het Geluid twee keer zo snel achter elkaar geraden. Afgelopen woensdag om 14:30 uur raadde Rien uit Enschede het eerste Geluid van deze editie. Vanochtend om 08:30 uur was het de beurt aan Mieke. "Dat meen je niet!" riep Mieke uit, "ik moet minder vaak de was gaan doen!" Een verblufte Qmusic-dj Kai Merckx zei: "Sta je ook zo te trillen? Ik sta hier helemaal te shaken! Het is uniek dat het in één week twee keer geraden wordt. Zo zie je maar dat het echt alles kan zijn."


Het blijkt weer dat het altijd de vraag is hoe snel Het Geluid geraden wordt. Binnen Qmusic weet enkel de vijfkoppige Jury wat het antwoord is van het populairste radiospel van het land. De dj's hebben dus geen enkele invloed op het spel. Maandag start Qmusic met een nieuw geluid.


Hoog en laag
Mieke was er overigens niet het snelste bij van alle geluiden. In 2010 werd Het Geluid van 'het terughangen van een haak in een telefooncel' binnen een dag geraden. Het was toen 3.200 euro waard. Het hoogste bedrag ooit was voor Kim uit Pijnacker. Zij verdiende 63.700 euro met 'het vastklikken van het lipje van een fotolijstje.'


Qmusic start na het weekend weer met een nieuw geluid, met de beginwaarde van 2.500 euro. Vanaf 26 augustus zijn Mattie en Marieke terug en is Het Geluid elke ochtend om 07:30 uur in de SuperRonde 100.000 euro waard. Luisteraars kunnen meespelen door zich om 07:00 uur of om 12:00 uur tijdens de aanmeldminuut aan te melden in de Qmusic-app.

  • Treurig 1

2 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

"Een verblufte Qmusic-dj Kai Merckx zei: "Sta je ook zo te trillen? Ik sta hier helemaal te shaken!"

 

Wat een gevoelig manneke, zeker nog nooit iets echt ingrijpends in zijn leven meegemaakt.

 

 

  • Haha 2
  • Treurig 1
Link naar opmerking
Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.