Spring naar bijdragen

Kaarten voor Los Vast, de reünie in oude Luxor Rotterdam vanaf vandaag beschikbaar 


de redactie

1189 weergaven

Vanochtend opende MAX-presentator Jan Rietman op NPO Radio 5 in zijn Wekker-Wakker-Weekend de kaartverkoop voor Los Vast, de reünie. Op 21 september 2019, in een speciale eenmalige editie van het live-spektakel Los Vast in het oude Luxor Theater, treden verschillende artiesten op. Zij worden uiteraard begeleid door de fameuze Los Vast Superband, onder leiding van Jan Rietman.


Tijdens de speciale Los Vast-radio-uitzending op 21 september, treden onder anderen Henk Westbroek (Het Goede Doel), Erik Mesie (Toontje Lager), Nol Havens (VOF de Kunst), Lee Towers, Drukwerk, Jan van der Meij (Powerplay) en Hans de Booij op. De radio-uitzending en het livespektakel vormen het startschot van de Week van de jaren 80 op NPO Radio 5. Publiek kan hierbij aanwezig zijn. Vanaf vandaag is er een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar op www.omroepmax.nl


Nieuwe namen op affiche
Naast de eerder aangekondigde artiesten, zijn Jan en Anny (BZN), Rudy Bennett (The Motions) en Erwin Nyhoff toegevoegd aan het affiche. In aanloop naar het evenement zal Jan Rietman nog meer namen bekendmaken.


Radio-uitzending
Dit evenement is ook te beluisteren in een speciale radio-uitzending! Op het oude Los Vast-tijdstip, van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5, kunnen luisteraars op zaterdag 21 september live meegenieten.


Over Los Vast
In de jaren 80 was het radioprogramma Los Vast op zaterdagmiddag een fenomeen. Miljoenen luisteraars stemden wekelijks af op deze muziekshow met artiesten die overal in het land live optraden. MAX-presentator en muzikant Jan Rietman presenteerde alle shows en speelde mee met zijn Los Vast Superband.


In de loop van de jaren 80 werd Los Vast steeds populairder. Acts die optraden in Los Vast waren onder meer Herman Brood, Doe Maar, Het Goede Doel, Toontje Lager, Gary Brooker en Billy Preston. Het succes van Los Vast groeide uit tot drie uitverkochte Kuip-stadions eind jaren 80. In 1990 stopte het programma.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.