Spring naar bijdragen

Martijn Zuurveen benoemd tot station director 100% NL


de redactie

1143 weergaven

Martijn Zuurveen (39) is benoemd tot station director van 100% NL, onderdeel van RadioCorp. Hij is in deze rol verantwoordelijk voor het radiostation 100% NL, de dagelijkse aansturing van het programmateam en tevens onderdeel van het managementteam van RadioCorp. Met het in dienst treden neemt hij de rol van Ronald Sebök over, die enige tijd geleden heeft aangegeven op zoek te willen gaan naar een andere uitdaging.  


Martijn Zuurveen brengt een uitgebreide expertise met zich mee, hij deed ervaring op in alle facetten van het radiovak. Zo werkte hij als dj, producer, sidekick, coach, regisseur en eindredacteur. Deze rollen vervulde hij bij diverse Nederlandse radiostations en werkte o.a. samen met namen als Jeroen van Inkel, Ruud de Wild, Gijs Staverman en Claudia de Breij.


“Het gaat goed met 100% NL, de luistercijfers stijgen en we zijn inmiddels het meest vrouwelijke radiostation van Nederland. Ik ben enthousiast dat ik het vertrouwen krijg om verder te bouwen aan 100% NL als radiostation maar ook als merk. Samen met het magazine, 100% NL TV en onze online kanalen bereiken we een miljoenenpubliek" vertelt Martijn Zuurveen. "Ik ga er vol voor om nieuwe Nederlandse muziek van topartiesten als Davina Michelle, Nielson en Suzan & Freek bij een nog groter publiek onder de aandacht te brengen en 100% NL naar een volgend niveau te brengen. We hebben een prachtig team en gaan nog mooie stappen zetten.”


Ronald Sebök: “Ik heb de afgelopen 9 jaar een bijdrage geleverd aan het volwassen worden van het merk 100% NL. Ik kijk met plezier terug op de behaalde successen en de samenwerking met het team. Nu is het tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière.”


Afbeelding: Martijn Zuurveen (foto 100% NL)

1 Opmerking


Aanbevolen antwoorden

Kan iemand nou eens niet steeds maar weer dat   "op zoek te willen gaan naar een andere uitdaging gebruiken ? .

 

Ook zo'n mode zin.

 

Net als afgelopen week uit een onderzoek bleek dat tegenwoordig elke cv bij een sollicitatie brief dezelfde zinnen gebruikt.......

Link naar opmerking
Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.