Jump to content

Het Mi Amigo boek komt eraan


de redactie

715 views

Precies 40 jaar geleden kwam er een eind aan Radio Mi Amigo. En juist nu wordt het boek over deze legendarische zeezender gedrukt en gebonden om op 27 september te worden afgeleverd. Dat is nog in de geplande verschijningsmaand september, maar toch iets later dan gepland. Dat komt omdat het boek maar liefst 40 pagina’s dikker is dan oorspronkelijk de bedoeling was. Kortom, niet zes maar zeven hoofdstukken, 200 pagina’s 504 foto’s én het hele verhaal over de zendschepen MV Mi Amigo en Magdalena en Radio Mi Amigo Internationaal.


In het eerste hoofdstuk lees je over de zeezenders, de MV Mi Amigo (eerder de Magda Maria en de Bon Jour) in de jaren zestig en hoe Radio Caroline in 1968 tijdelijk ten einde kwam. De concurrentie tussen Noordzee en Veronica, de terugkeer op zee van de MV Mi Amigo en Radio Caroline en het Atlantis-verhaal komen in hoofdstuk twee aan bod. Radio Mi Amigo en eigenaar Sylvain Tack zijn vanaf hoofdstuk drie volop in beeld. In hoofdstuk vier zijn de hoofdthema’s de illegaliteit, de inval en de vlucht naar Spanje.


In hoofdstuk vijf gaat het over de toenemende liveprogramma’s, de personele problemen in Playa d’Aro. Net als in het eerdere hoofdstuk lees je in hoofdstuk zes over de jacht op Mi Amigo en de juridische problemen, maar ook het hele verhaal over Hollandia en het onverwachte einde van Mi Amigo op de oude schuit en de echte reden. In hoofdstuk zeven vind je voor het eerst het hele verhaal over de Magdalena inclusief de dramatische afloop en nasleep.  
 

Als je nog voor € 35 wilt voor inschrijven op dit boek, dan is snelheid geboden. Vanaf 1 oktober is het boek leverbaar en vervalt die voorintekening. Het boek kost dan € 39 euro plus portokosten en die verschillen per land. Alle informatie daarover en het nieuwe rekeningnummer voor de bestelling zijn vanaf 28 september te vinden op www.miamigoboek.eu. Tot die datum kun je daar nog voor snel voor inschrijven voor de oude prijs van € 35 met de porto inbegrepen. Alle voor intekenaars tot nu toe, kunnen het boek spoedig na de uitgifte datum thuis verwachten.

  • Like 1

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...