Spring naar bijdragen

Veronica-dj's Giel Beelen en Wilfred Genee wisselen één week ochtend- en middagshow


de redactie

1648 weergaven

Giel Beelen en Wilfred Genee wisselen maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober van ochtend- en middagshow. Ook de sidekicks, nieuwslezers*, programma-items en jingles verhuizen voor één week mee. De Radio Veronica-dj's willen met de wisseling van tijdslot op ludieke wijze promotie maken voor elkaars radioprogramma's.


Giel Beelen: "Als radiomaker gun ik Wilfred met liefde even de magie van een week ochtendradio. Dat is niet uit te leggen, maar moet je voelen. Ik vind het zelf ook lachen om de mensen eens naar huis te brengen met de laatste nieuwtjes en de beste muziek. En natuurlijk lekker om even een paar dagen niet vroeg naar bed te hoeven!"


Wilfred Genee: "Volgens Niels en Rick is de ochtendshow de ultieme radiobeleving, zij kunnen het weten. Ik ben heel blij dat ik dit met het team van Veronica Inside een keer mag meemaken. En ik wil onze luisteraars in de middag trakteren op de bijzondere radio die in de ochtend te horen is. Ik denk dat we elkaars luisteraars zeker gaan verrassen!"


Veronica Inside is maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober van 06:00 uur tot 09:00 uur te horen. De Veronica Ochtendshow met Giel Beelen is in die week van 16:00 uur tot 18:00 uur en op vrijdag van 15.00 uur tot 18.00 uur te horen.


Veronica Inside nieuwslezeres Celine Huijsmans wordt maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober vervangen door Florentien Goedhart. Jeroen Latijnhouwers zal wel het nieuws lezen bij Giel Beelen.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.