Spring naar bijdragen

Armin van Buuren sidekick bij De 538 Ochtendshow


de redactie

1099 weergaven

Armin van Buuren moet volgende week vroeg uit de veren. De dj voegt zich woensdag 30 oktober toe aan het team van De 538 Ochtendshow. Hij schuift als sidekick aan bij Frank Dane, naast vaste sidekicks Jelte, Hannelore, Jelmer en nieuwslezer Henk Blok. Armin's uitstapje in de vroege ochtend is een opwarmer voor vrijdag 1 november. Die dag organiseert hij samen met 538 een unieke ‘ochtendrave’ in Amsterdam, speciaal voor luisteraars van De 538 Ochtendshow en 538 Members.


Frank Dane: "We weten allemaal dat Armin één van de beste dj's van de wereld is, maar daarbij is hij ook een fanatieke radiomaker. Ik ben heel erg benieuwd hoe hij het zal doen als sidekick in ons team. En of hij weet hoe de koffieautomaat werkt. Ik drink mijn koffie graag zwart, Armin!"

 

Armin van Buuren: "Ik kijk er ontzettend naar uit om volgende week onderdeel te worden van het ochtendritueel van de 538 luisteraars! Eerst bij Frank en het team van de ochtendshow en een paar dagen later bij de exclusieve ochtendrave. Misschien bevalt het wel zo goed dat ik voortaan alle shows ’s ochtends ga geven!"


538 ochtendrave
De hele maand oktober is het 538 TOP 50 LIVE Maand op Radio 538. Het radiostation staat  in het teken van de grootste artiesten: LIVE. Armin van Buuren sluit de maand op een bijzondere manier af met een ochtendrave op vrijdag 1 november in Amsterdam. Luisteraars maken vanaf vandaag kans op toegang tot deze exclusieve showcase.
'De 538 Ochtendshow met Frank Dane' is iedere werkdag tussen 06:00 uur en 10:00 uur te horen op Radio 538. Armin van Buuren schuift woensdag 30 oktober vanaf 08:00 uur als sidekick aan.


Afbeelding: Armin van Buuren (foto 538)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.