Spring naar bijdragen

Record: Het Geluid levert Kirsten (36) € 100.000


de redactie

1697 weergaven

Een historisch moment voor Het Geluid van Qmusic: nooit eerder werd zo'n hoog bedrag uitgereikt. Het Geluid werd donderdagochtend geraden tijdens de '€ 100.000 SuperRonde'. De 36-jarige Kirsten uit Veenendaal wist het juiste antwoord te geven en wint daarmee een ton. Het ging om 'het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand."


In de ochtendshow van Mattie en Marieke raadde Kirsten dat Het Geluid "het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand" was. De winnares was sprakeloos toen ze hoorde dat De Jury van Het Geluid bevestigde dat haar antwoord juist was. Mattie en Marieke wisten zelf ook niet wat Het Geluid was en waren even zo verbaasd toen het goed bleek te zijn.


Hints
Deze opgave van Het Geluid liep sinds 12 augustus; het duurde dus precies 74 dagen voordat het juiste antwoord op de radio werd gegeven. De Jury van Het Geluid heeft de afgelopen weken vier hints gegeven. Een fragment uit De Wereld Draait Door, een Kama Sutra-boek met alle standjes, een muzikale aanwijzing met 'All Around The World' van R3HAB, en een plasmabol die hintte op elektrisch, moesten de luisteraars in de juiste richting laten denken.


Unieke editie Het Geluid
Deze editie van Het Geluid was ronduit bijzonder. De eerste geluiden werden in zeer korte tijd twee keer geraden en de reguliere waarde van Het Geluid was ook al tot recordhoogte gestegen: €66.100. Met het juiste antwoord tijdens de SuperRonde gaat de editie van 2019 de geschiedenisboeken in als record.

  • Treurig 1

2 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.