Spring naar bijdragen

JUKE verrijkt haar audio platform met HD Audio


de redactie

1421 weergaven

JUKE, hét radio-, podcast- en muziekplatform van Nederland, introduceert radio in High Definition audiokwaliteit (HD). JUKE is de eerste partij in Nederland die radio en muziek in de hoogst mogelijke geluidskwaliteit aanbiedt op deze schaal. Radio 538, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica zijn per direct te beluisteren in HD kwaliteit. HD audio is beschikbaar via de site, de app, de SONOS app van JUKE en binnenkort ook op Smart TV.

 

Patrick Goldsteen - Managing Director JUKE: "Uit onderzoek blijkt dat het aanbod en bezit van kwaliteitsspeakers, -headsets en DAB+ in de auto en voor thuis in steeds sneller tempo groeit*. Ook onze gebruikers geven aan behoefte te hebben aan hoge kwaliteit audio, om zo het meeste uit deze high end apparaten te halen. JUKE introduceert daarom als eerste in Nederland nu ook radio en non-stop muziek in HD. HD Audio via JUKE is een daarmee een innovatie gemaakt met en voor gebruikers."

 
Wat is HD Radio in JUKE?
Consumenten zijn inmiddels gewend aan televisie en films in HD, Ultra HD, 4K of zelfs 8K. En luisteraars beschikken ook steeds vaker over apparatuur met sublieme audiokwaliteit, zoals de laatste generatie Sonos devices of in-car entertainment. Audio wordt al door verschillende diensten in HD aangeboden. Maar radio in HD, zoals JUKE het nu aanbiedt, gaat een stap verder. De radio streams van Talpa Network worden hiervoor speciaal voorbereid zodat ze 'HD Ready' zijn. HD Radio van JUKE zal beschikbaar zijn in 320kbps. 


* GfK / NLO Audio Monitor 2019

3 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Ik krijg geen jeuk van juke. Daar komt bij, wat moet ik met HD kwaliteit als mijn gehoor inmiddels zijn eigen fading produceert. Daar komt nog eens bij dat ik een voorkeur heb voor kleine obscure stations zoals Radio 1629< New Zealand>  Radio 208 < Denmark> 192 Radio vanuit Holland, VMR 1485 Vlissingen, Radio 0511 net over de grens in Fryslan en Classic FM UK editie relax, dus niet het hoofdkanaal.

Link naar opmerking
Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.