Spring naar bijdragen

Club Ondersteboven marathonuitzending in aanloop naar Gouden RadioRing


de redactie

568 weergaven

Het SLAM! radioprogramma Club Ondersteboven, gepresenteerd door Tom van der Weerd en Bram Krikke is een van de vijf genomineerden voor de Gouden RadioRing. Intussen is de strijd om de laatste stemmen losgebarsten. Club Ondersteboven heeft een speciale radiomarathon opgezet die vanavond van start gaat.


Club Ondersteboven Serious Ringquest
Om kans te maken op de felbegeerde Gouden RadioRing organiseert Club Ondersteboven een 24 uur durende radiomarathon genaamd Serious Ringquest. Luisteraars kunnen een nummer aanvragen in ruil voor een stem. Deze speciale marathon uitzending van Club Ondersteboven gaat vanavond om 19:00 uur van start en non-stop door tot donderdag 30 januari 19:00 uur. Tom en Bram ontvangen tijdens de marathon verschillende artiesten, influencers en andere interessante gasten. Zo zullen onder anderen Nicky Romero, FeestDJRuud en zelfs Rob Geus langskomen in de SLAM! studio.


Direct na de uitzending zullen de programmamakers naar Theater Gooiland in Hilversum rijden, waar het jaarlijkse Gouden RadioRing Gala plaatsvindt. SLAM! dj Dimitris Kops neemt de uitzending in de avond over. Tom van der Weerd is zich al mentaal aan het voorbereiden. "24 uur lang in de studio zonder slaap zal zwaar worden. We hebben afgelopen dagen alles goed voorbereid en uitgedacht, zodat ik overdag nog even mijn rust kan pakken. Wel hoop ik dat mijn wallen tijdens het gala niet teveel op gaan vallen, maar als we er daadwerkelijk met de ring vandoor gaan zijn die wallen het me meer dan waard!"


Afbeelding: Tom van der Weerd en Bram Krikke (foto SLAM!)

  • Treurig 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.