Spring naar bijdragen

538-dj’s en vrienden van de show helpen Sander Lantinga bij ‘Das Coen und Sander Fest’


de redactie

765 weergaven

Frank Dane, Barend van Deelen, Jo van Egmond, Kees Tol en Mental Theo presenteren samen met Sander Lantinga 'Das Coen und Sander Fest'. De gezichten van Radio 538 en vrienden van 'De Coen en Sander Show' vervangen Coen Swijnenberg, die tijdelijk niet te horen is in de middagshow op 538. Op vrijdag 6 maart vindt voor het tiende jaar op rij 'Das Coen und Sander Fest' plaats, met als thema: circus. Tijdens een tien-urige editie zijn er optredens van onder anderen Kris Kross Amsterdam, Snollebollekes, Kalvijn, Snap!, Wilbert Pigmans en Mental Theo.


538-dj's Sander Lantinga en Barend van Deelen (die tijdelijk invalt voor Coen Swijnenberg) sloegen vanmiddag de telefoonklapper open, op zoek naar vrienden van de show die Sander te hulp willen schieten.


Sander Lantinga: "Ik ga m'n maatje Coen natuurlijk enorm missen bij 'Das Coen und Sander Fest', maar ik ben enorm blij met de hulp van onze vrienden van de show. We gaan er met z'n allen een onvergetelijke avond van maken. Juist voor Coen, want dat is ook wat hij het liefste wil!"


Tienjarig jubileum 'Das Coen und Sander Fest'
'
Das Coen und Sander Fest' werd in 2010 voor het eerst georganiseerd als kleinschalig Oktoberfest. In de jaren daarna groeide 'Das Fest' uit tot een populair feest waar jaarlijks duizenden fans op afkomen. Speciaal voor de tiende editie gaan de dj's terug naar waar het ooit begon. De deuren van de Jaarbeurs openen 's middags al voor een exclusief pre-Coen und Sander-bierfest met bier, bratwurst en optredens van onder anderen De Alpenzusjes, Wolfgang en Power Buam. Aan het eind van de middag barst 'Das Fest' officieel los.


Uitzending TV 538 en SBS6
'Das Coen und Sander Fest' is vrijdag 6 maart live te zien op TV 538 (via alle kabelaars op kanaal 538) en KIJK.nl. Daarnaast is ‘Das Fest’ te volgen via alle social kanalen van Radio 538. Wie geen genoeg van het spektakel kan krijgen, geniet op 14 maart van 23.35 uur tot 01.20 uur van een compilatie bij SBS6.
 

Das Coen und Sander Fest: kommt das sehen, kommt das sehen!
Datum: vrijdag 6 maart 2020 van 13:00 / 17:00 tot 23:00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht. De allerlaatste kaarten zijn te koop via 538.nl/fest

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.