Spring naar bijdragen

538 organiseert uniek terrasconcert live vanuit de tuin van 538


de redactie

1792 weergaven

Vanaf juni mogen de buitenterrassen voor het eerst sinds de coronacrisis voorzichtig weer open. Om dit te vieren organiseert Radio 538 het eerste coronaproof buitenconcert van de zomer. Nielson zingt maandag 1 juni een handjevol gelukkige luisteraars toe vanaf het terras van de radiozender. Uiteraard volgt Radio 538 in aanloop naar en tijdens het terrasconcert de regels van het RIVM.


Nielson: “De muziekbranche heeft het niet makkelijk en gaat het de komende tijd nog veel zwaarder krijgen. Ik kijk ernaar uit om 1 juni weer samen met een klein publiek te mogen genieten van muziek. Wie het kleine niet eert..."


Het terrasconcert vindt maandag 1 juni tussen 12:00 uur en 15:00 uur plaats, tijdens het programma Weekend Wietze met 538-dj Wietze de Jager. Aanwezige luisteraars worden getrakteerd op een uniek concert vanuit de tuin van 538, het concert wordt ook uitgezonden via Radio 538. Luisteraars die 538Member zijn, kunnen zich aanmelden via 538.nl. Ook zijn toegangskaarten te winnen via het programma van Wietze de Jager.


Uiteraard worden de corona maatregelen van het RIVM gevolgd. Zo is er ruimte voor in totaal dertig personen en wordt er 1,5 meter afstand gehouden. Het terras is besloten en dus niet vrij toegankelijk.


Afbeelding: Nielson (foto Radio 538)

1 Opmerking


Aanbevolen antwoorden

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.