Spring naar bijdragen

Stefan Brau en Frank Schildkamp naar EASY 95.5 FM 


de redactie

945 weergaven

Op woensdag 13 mei 2020 start de nieuwe programmering van de Almeerse radiozender EASY 95.5 FM. De belangrijkste reden is de komst van Stefan Brau en Frank Schildkamp naar de zender. 


Op werkdagen blijft Bart van der Molen de luisteraars wakker maken met zijn “In de Morgen Show”. Nieuw is Frank Schildkamp (Fresh FM/Wild FM) tussen 09.00-13.00 uur met Easy@Work gevolgd door nieuwkomer Stefan Brau (RTL FM/ Radio Decibel) die de middageditie van dit programma voor zijn rekening neemt. Edwin Simonis verhuist naar de spitsuren met “De Leeuwenkuil” van 17.00-19.00 uur. Het programma R&B met Rosa G. blijft op werkdagen van 22:00-24:00 uur te horen op de zender evenals Jan van Veen met Candlelight op zondagavond 22:00-24:00 uur. 


Hierdoor gaat Martin Stoker (RTL) naar het weekend waar hij naast de uren 13:00-17:00 uur ook een Dance Classics programma voor zijn rekening neemt op de zaterdagavond. Frank van Roosendaal (ex Delta Radio), die al enige tijd overdag als invaller te horen was, gaat in het weekend 09:00-13:00 uur presenteren.


Nieuw is ook de Talkshow 'Bij Meys' gepresenteerd door Wicky van der Meys waar dagelijks gasten uit de actualiteit aanschuiven live vanuit Restaurant NUL36 aan de Grote Markt in Almere. Eerder werd de komst van voormalig RTL Nieuwslezer Edvard Niessing al bekendgemaakt die het lokale nieuws maakt. 
  
EASY 95.5 FM is sinds kort ook te ontvangen via DAB+ kanaal 10C en uiteraard via 95.5 FM en www.easyfm.nl .

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.