Spring naar bijdragen

Opnieuw meer luisteraars voor Sublime 


de redactie

715 weergaven

Steeds meer mensen weten Sublime te vinden. In één jaar tijd groeide het aantal luisteraars met 22% naar 361.000 luisteraars per week in de doelgroep 10+. Dit blijkt uit de meest recente meting van het Nationaal Luister Onderzoek (NLO) over de periode mei-juni 2020.  


Hiermee zet de stijgende lijn van het aantal luisteraars zich voort, in de vorige meting steeg het aantal luisteraars van Sublime al naar 342.000 luisteraars. Er stemmen ook steeds meer mensen af op de ochtendshow van Sublime: Sublime Sunrise met Francis Broekhuijsen van ma t/m do en Jaap Brienen op vrijdag. De ochtendshow kreeg er in de meest recente meting van het NLO 35% meer luisteraars bij in de doelgroep 20-49. Ten opzichte van vorig jaar steeg het aantal luisteraars in deze groep met 29%.

 
Rick Waltmann, Station Manager van Sublime: “We zijn er trots op dat steeds meer luisteraars Sublime weten te vinden. Het stijgende aantal luisteraars is onder andere te danken aan de soul-, jazz- en funkmuziek, Het Nieuws van de Vooruitgang en de ochtendshow Sublime Sunrise. Wat ons betreft zetten we deze stijgende lijn voort, het wordt een mooie zomer voor Sublime!”

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.