Jump to content

Jörgen Raymann maakt programma voor EASY FM


Dutch Radio

279 views

Vanaf september gaat Jörgen Raymann wekelijks een radioprogramma presenteren op EASY FM. De cabaretier en presentator blijft tevens te horen op BNR Nieuwsradio met Ask Me Anything, maar zal op zondagen in zijn woonplaats Almere, samen met zijn vrouw Sheila, achter de microfoon kruipen.

 

De liefde voor radio is groot bij Jörgen Raymann. In Suriname, het land waar hij opgroeide, maakte hij al programma’s voor Radio 10 Magic FM. In het programma op EASY FM kan hij de muziek draaien die hij mist op de radio, met Latin invloeden. Sheila verzorgt de muziek terwijl Jörgen zijn gasten interviewt.

 

Het programma De Raymannetjes wordt op zondag uitgezonden op EASY FM tussen 19.00 en 20.00 uur. EASY FM is te beluisteren in Almere en omgeving op 95.5 FM, DAB+ kanaal 10C, Ziggo/KPN en wereldwijd via internet www.easyfm.nl.

 

Bron: (foto) Jörgen Raymann - Facebook

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.