Spring naar bijdragen

JUKE brengt speciale radiozender met álle wedstrijden van Ajax, Ajax-muziek, podcasts en meer


de redactie

881 weergaven

Ajax en JUKE trappen het nieuwe voetbalseizoen af met Ajax Radio. Alle officiële wedstrijden zijn live te horen op de nieuwe radiozender. Ook zonder wedstrijd komt de fan in de stemming: Ajax Radio zendt 24/7 de grootste hits en Ajax-klassiekers uit. Daarnaast staan op Ajax Radio alle ‘Official Ajax Podcasts’ verzameld; overzichtelijk, op één plek. Ajax Radio is beschikbaar voor alle voetbalfans van Nederland over de hele wereld en is gratis te beluisteren via de JUKE-app en -website en via de kanalen van Ajax.
 

Alle Ajacieden kunnen nu ook bij JUKE terecht voor live verslag van de officiële duels, voorzien van commentaar door Diederik van Zessen en Anne de Jong. Ajax Radio bestaat al ruim tien jaar, maar dankzij dit partnership met JUKE kan Ajax een volgende stap zetten en van Ajax Radio een 24-uurs online zender maken. Met daarin een negentig minuten durend liveverslag van alle officiële duels van Ajax (thuis en uit) en muziek voor een breed publiek, met hier en daar een Ajax-twist ertussendoor.


"Om deze stap te kunnen zetten is het in onze ogen essentieel om met een goede partner samen te werken die veel expertise heeft met online radio. JUKE is die ideale samenwerkingspartner, ook omdat zij naast een verzameling van (online) radiozenders ook een startpunt is voor podcasts. Op deze manier krijgt Ajax Podcasts (Engelstalig) onder de vlag van Ajax Radio een mooie plek in JUKE. Het gaat daarnaast goed samen met ons reeds bestaande media partnership met Radio Veronica, dat net als JUKE onder Talpa Network valt,” aldus commercieel directeur Menno Geelen van Ajax. 


Xander Czaikowski, Director Digital Distribution bij Talpa Network: “Deze samenwerking met Ajax past binnen de ambitie van Talpa Network om met JUKE de digitale distributie van audio content (radio, muziek & podcasts) te verzorgen voor verschillende grote merken en/of content makers. Met onze jarenlange ervaring in de audiomarkt hebben wij alles in huis om een merk te laten groeien. Van awareness en engagement tot conversie. Hierdoor kan Ajax zich blijven focussen op de content creatie. De echte Ajax fan hoeft zo geen wedstrijd meer te missen. “


Alle Ajax-content is vanaf het nieuwe seizoen de eerste 24 uur exclusief te horen op de kanalen van Ajax en JUKE. De ‘Official Ajax Podcast’ zal daarna ook te horen zijn op internationale audioplatformen. 'Ajax Radio' en de 'Official Ajax Podcast' zijn vanaf 18 september te beluisteren via JUKE.nl, de JUKE-app, Ajax.nl, de Ajax app, Smart TV en verschillende Audiospelers zoals SONOS, Android Auto en Apple Carplay.

  • Vind ik leuk 1
  • Treurig 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.