Spring naar bijdragen

Het nieuwe Geluid binnen 2 dagen geraden voor 4.800 euro


de redactie

844 weergaven

Het nieuwe Geluid binnen 2 dagen geraden voor 4.800 euro


Slechts twee dagen nadat Jos (24) uit Oisterwijk het eerste Geluid wist te raden en 48.100 euro won, is het tweede Geluid van dit najaar alweer geraden door Gerald (43) uit Genemuiden. Dit keer levert het de winnaar echter een bedrag met een nulletje minder op: Gerald ontvangt 4.800 euro. Hij wist zojuist bij Qmusic-dj Domien Verschuuren te vertellen dat het ging om het geluid van 'een opzetstuk op een tondeuse zetten'.  


Domien stond perplex toen bleek dat dit Het Geluid was. "Ik denk dat jij nu de weekendplannen wel even aanpast, want je kan een flinke fles champagne opentrekken", lachte hij tegen Gerald, die eerder aangaf geen bijzondere weekendplannen te hebben.


Dat het alle kanten op kan gaan met het spannendste radiospel van Nederland is wel weer duidelijk. Waar het meer dan zes weken duurde voordat het eerste Geluid van dit najaar geraden werd, ging het nu razendsnel. Al na twee dagen herkende Gerald het geluid van 'een opzetstuk op een tondeuse zetten'.


Dit was het 29ste geluid sinds de start van het radiospel. Na 456 foute antwoorden wist de 24-jarige Jos uit Oisterwijk woensdag te melden dat het eerste geluid van 2020 'het vastklikken van een ruitenwisserblad op de ruitenwisserarm' was. Dit leverde hem een bedrag van 48.100 euro op. Aanstaande maandag starten Mattie en Marieke in de ochtendshow met het derde geluid van dit seizoen.

3 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Niets nieuws, vroeger was er "raden maar" gepresenteerd door Kees Schilperoort. Daar is ooit nog eens een parodie op gemaakt (Gerard Cox/Frans Halsema).

 

Rob V.

 

 

 

Link naar opmerking
Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.