Spring naar bijdragen

‘Lekker Leven’ met Martine Hauwert van start op GoodLIFE Radio


de redactie

1668 weergaven

Op woensdag 21 oktober a.s. start presentatrice Martine Hauwert met het nieuwe lifestyle magazine programma ‘Lekker Leven’ op GoodLIFE Radio. Te gast bij Martine in de eerste uitzending zijn onder meer Edsilia Rombley, Mari van de Ven, Carlos Lens en Emanuela Deyanova.


Hoe kun je lekker leven en hoe blijf je gezond, zowel fysiek als mentaal? Hoe houd je balans en hoe haal je het beste uit jezelf? De antwoorden op deze vragen geeft Martine Hauwert in het nieuwe programma ‘Lekker Leven’. Maar ‘Lekker Leven’ gaat verder dan alleen gezondheid en mindset, want hoe zit het dan met liefde, financiën, carrière, hobby’s, uitjes, ondernemerschap en duurzaamheid? Alle onderdelen die voor een fijn en lekker leven staan, komen aan bod! Met studiogasten, experts, BN’ers en artiesten wordt uitgebreid gesproken over hoe je ‘Lekker Leven’ kunt.


Martine Hauwert: “Als klein meisje werd ik al opgevoed met gezond en puur eten. Op 18-jarige leeftijd koos ik ervoor om van mijn passie mijn werk te maken. Ik werd professioneel danseres en zangeres en werkte met BN’ers, artiesten en experts die op de toppen van hun kunnen presteerden. Door die ervaringen ben ik altijd geïnteresseerd geweest in voeding, sport, gezondheid en hoe je het beste uit jezelf kunt halen (zowel fysiek als mentaal). Ik gun iedereen een ‘Lekker Leven’ met veel plezier, passie en waarin je de beste versie van jezelf bent! Maar hoe doe je dat? Met die vraag help ik je graag! Ik vind het mooi om met dit programma verhalen van experts, BN’ers en artiesten met je te kunnen delen om je hopelijk veel inspiratie te geven voor een ‘Lekker Leven’!”


‘Lekker Leven’ is vanaf woensdag 21 oktober iedere woensdag tussen 13:00 en 14:00 uur te horen op GoodLIFE Radio. 


GoodLIFE Radio
GoodLIFE Radio biedt luisteraars dagelijks inspiratie om het leven beter en completer te maken. Het station brengt 24/7 lekkere muziek, updates, reportages en verschillende themaprogramma’s. 


Thema’s die op de nieuwe lifestylezender een centrale rol krijgen zijn o.a. gezondheid, koken, wonen, persoonlijke ontwikkeling, hobby, muziek, entertainment, showbizz en reizen. Maar ook liefde, relaties en seks. 


Martine Hauwert
Martine is een allround presentatrice met meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van televisie (RTL 4, Ziggo, NPO), radio en evenementen. Daarbij is ze gespecialiseerd in gezondheid, nieuws & actualiteiten en entertainment. Martine Hauwert was al als presentatrice bij De Radiofabriek te horen op New Business Radio. 


Afbeelding: Martine Hauwert in de studio van GoodLIFE Radio

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.