Spring naar bijdragen

Nieuwe middagshow ‘Joris & Julia’ op ZTACK 


de redactie

569 weergaven

Vanaf vrijdag 6 november a.s. starten ex-538 collega’s met hun eigen middagshow ‘Joris & Julia’ op het jongerenstation ZTACK.

In de nieuwe, crossmediale, radioshow met spraakmakende (muzikale)gasten bespreken Joris en Julia op eigen wijze het nieuws en de laatste gossip. Daarnaast is er iedere week een TON te winnen en zullen zij ook exclusieve content aanbieden via hun podcast waarmee de luisteraars een kijkje achter de schermen krijgen. 


Joris en Julia zijn elke vrijdagmiddag van 16:00 tot 18:00 uur te beluisteren op ZTACK. Het duo werkte al eerder samen bij Talpa Radio (Radio538), waar ze naast het produceren van radioshows ook een tijdje samen een radioshow maakte op XM, The Talentstation. 


Radiocoach Pierre Papa: “Joris en Julia zijn gevorderde jonge multimediatalenten die graag het randje opzoeken en er soms overheen donderen en daar is bij ons ruimte voor. Ze gaan de allereerste middagshow op ZTACK maken en gaan dat doen op een frisse en crossmediale manier. Hiermee zetten we met ZTACK in korte tijd alweer de volgende stap in onze ontwikkeling als online jongerenplatform”.   


ZTACK
Het jongerenplatform ZTACK werd op 1 januari 2019 gelanceerd vanuit het talentenprogramma The Radio Project. De Hilversumse mediabedrijven YPCA ‘De Radiofabriek’ en Radiocoach lieten hierbij een groep jonge multimedia talenten geheel zelfstandig bouwen aan het radiostation van de toekomst. Dit resulteerde in ZTACK!


ZTACK biedt jongeren content in de breedste zin van het woord. De focus ligt hierbij op audiocontent. Zo werden in korte tijd een non-stop radiostation, live radioshows en speciale podcasts voor jongeren ontwikkeld. 


Afbeelding: Joris Klokkers en Julia Bloem (foto ZTACK)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.