Spring naar bijdragen

Rolf Sanchez opent Sky Radio kersttram


de redactie

797 weergaven

Ook dit jaar rijdt hij weer rond in Amsterdam; de Sky Radio kersttram. Zanger en groot kerstliefhebber Rolf Sanchez verzorgde vanmorgen de feestelijke opening door met één druk op de knop de duizenden kerstlampjes van de tram te ontsteken. Vanaf vandaag kunnen reizigers die noodzakelijk moeten reizen dat, zoals ieder jaar, in kerststijl doen met non-stop de beste kersthits van The Christmas Station.


Rolf Sanchez: “Ik voel me vereerd dat ik de Sky Radio kersttram mag openen. Het is geweldig dat ook in deze bijzondere tijd de kersttram van The Christmas Station er is om reizigers het ultieme kerstgevoel te geven, want juist nu is dat extra belangrijk!”


Sky Radio kersttram 
De speciale Sky Radio kersttram rijdt de hele kerstperiode rond in Amsterdam. De tram is voorzien van een gigantische kerstmuts van 2,5 bij 2 meter en meer dan 6000 kerstlampjes. Binnen klinken non-stop de beste kersthits van The Christmas Station om reizigers helemaal in kerststemming te brengen. De tram rijdt iedere dag een andere route om zoveel mogelijk mensen het kerstgevoel te kunnen bezorgen.


Sky Radio The Christmas Station  
Sky Radio 101 FM wordt ieder jaar omgedoopt tot The Christmas Station. Dit jaar opende superster en ‘Mr. Christmas’ Michael Bublé maandag 23 november het kerstseizoen. Sindsdien kunnen luisteraars weer de hele kerstperiode genieten van non-stop de beste kersthits.


Afbeelding: Rolf Sanchez opent Sky Radio kersttram (foto Sky Radio)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.