Jump to content

Lotje IJzermans presenteert Nooit Meer Slapen op vrijdag


Dutch Radio

377 views

Vanaf vrijdag 1 januari 2021 presenteert Lotje IJzermans de vrijdagnacht van Nooit Meer Slapen, het dagelijkse cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1. Nooit Meer Slapen wordt op de andere doordeweekse dagen gepresenteerd door Pieter van der Wielen.

 

Lotje IJzermans over Nooit Meer Slapen: “In 2014 richtte ik Nooit Meer Slapen op. Vijf jaar lang werkte ik er als eindredacteur achter de schermen. Dat ik nu de vrijdagnacht ga presenteren is een nieuwe uitdaging, die tegelijkertijd voelt als thuiskomen.”

 

Over Lotje IJzermans
Lotje IJzermans begon haar VPRO-carrière in muziekprogramma’s als Nozems a Gogo en Villa 65 op de radio, en Lola da Musica op televisie. Ze schreef scenario’s voor televisiefilms en de speelfilm A Long Story. Later werd zij presentator en eindredacteur van het dagelijks cultuurprogramma De Avonden, en creëerde ze Nooit Meer Slapen, waar ze tot en met 2018 de eindredactie over voerde. De laatste jaren presenteerde zij de muziekpodcast Psychocandy, en deed ze eindredactie van verschillende televisieprogramma’s waaronder De kracht van de kringloopwinkel.

 

Over Nooit Meer Slapen
Nooit Meer Slapen is hét late-night cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1 waarin elke werkdag een uur lang, van middernacht tot 01.00 uur, een gast uit de kunst, cultuur of actualiteit geïnterviewd wordt over werk én leven.

 

De eerste uitzending met presentator Lotje IJzermans is vrijdag 1 januari van 00.00 uur tot 01.00 uur. Ze spreekt dan met theatermaker René van ’t Hof, naar aanleiding van zijn voorstelling Desiree.

 

Foto: VPRO/JW Kaldenbach

  • Like 1

2 Comments


Recommended Comments

Heel goed dat een van de stemmen van de 'gouden' 1985-1992- 'posse' van de VPRO-woensdag op Radio 3 weer terugkeert op de radio. Ze werd in '86 als 'jongste bediende' binnengehaald en verving toen Bram van Splunteren. Inmiddels verdient ze, afgaande op haar cv, zelf het predikaat 'senior' (Engelse betekenis).

 

Edwin 

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.