Spring naar bijdragen

‘Veronica Inside’ verandert naam ochtendshow


de redactie

1156 weergaven

De radiovariant ‘Veronica Inside’ heet vanaf vandaag de ‘Veronica Inside Ochtendshow’. Presentator Wilfred Genee, sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen en nieuwslezeres Florentien van der Meulen willen zich met deze wijziging opnieuw kwalificeren voor de ‘Gouden RadioRing’. Afgelopen jaar won de show de prijs voor het beste radioprogramma. Vanwege deze winst en de reglementen mag Veronica Inside in de huidige vorm niet opnieuw deelnemen, waarna het team besloot de naam te veranderen.


Begin dit jaar werd de toen nog middagshow Veronica Inside met presentator Wilfred Genee, sidekicks Rick Romijn en Niels van Baarlen en nieuwslezeres Celine Huijsmans bekroond tot het beste radioprogramma van 2019. Begin november verhuisde de middagshow naar de ochtend en voegde Florentien van der Meulen zich als nieuwslezeres toe aan het team.


Sidekick Rick Romijn: "Begin van het jaar hebben we de Gouden RadioRing gewonnen en volgens de regels mag je die niet meerdere keren achter elkaar winnen, als je dezelfde naam hebt of hetzelfde programma. Wij zijn natuurlijk van de middag naar de ochtend gegaan, dus in principe zijn wij een ander programma, maar dat mag niet. Dus je moet toch een andere naam hebben. Wij hebben daarom besloten de naam van het programma te veranderen.’’


Afbeelding: Veronica Inside (foto Radio Veronica / William Rutten)

1 Opmerking


Aanbevolen antwoorden

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.