Jump to content

Qmusic en NU.nl komen met eigen radionieuws


de redactie

537 views

Qmusic en NU.nl slaan hun handen ineen voor de nieuwsbulletins op Qmusic. De nieuwslezers van Qmusic Anne-Marie Rozing (ochtendshow), Fien Vermeulen (overdag) en Anton Griep (middagshow en avond) werken vanaf januari samen met de redactie van NU.nl om luisteraars het laatste nieuws te bieden. Het 'Qmusic nieuws door NU.nl' is elk uur op de zender te horen en tijdens de ochtend- en middagshow elk half uur.


Dave Minneboo, programmadirecteur Qmusic: "Nu dat NU.nl onderdeel is geworden van ons moederbedrijf DPG Media, voelt het als een prachtige en logische stap om gebruik te maken van de expertise en mogelijkheden van het grootste digitale nieuwsmerk van Nederland. Ik kijk erg uit naar deze samenwerking om de luisteraars nog beter te voorzien van het laatste nieuws."


Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur van NU.nl: "NU.nl is online al jaren dé plek voor het laatste nieuws. Het maakt me trots dat we door deze samenwerking nóg meer Nederlanders kunnen bereiken met het nieuws van NU.nl. Zowel NU.nl als Qmusic heeft haar publiek centraal staan in alles wat er gedaan wordt. Dat maakt dat we dingen op onze eigen manier kunnen doen en ik zie dat alleen maar versterkt in deze samenwerking."


Qmusic is de grootste radiozender van Nederland. Als feelgood-zender met bekende pijlers als de Top 40, Het Geluid en het Foute Uur weet Qmusic al sinds 2005 veel luisteraars aan zich te binden. NU.nl is het grootste digitale nieuwsmerk van Nederland, met  een gemiddeld bereik van ruim 7,5 miljoen unieke bezoekers en meer dan 850 miljoen pageviews per maand. Dit jaar doorbrak NU.nl zelfs al twee keer de magische grens van 1 miljard pageviews per maand.

6 Comments


Recommended Comments

Ik luister nooit maar ik lees des te meer. Vind het buitengewoon knap wat ze daar doen.

 

Kunnen ze bij Talpa aan-op de Bergweg nog een hoop van opsteken.

 

  • Like 1
Link to comment
5 uur geleden zei Juul:

Ik luister nooit maar ik lees des te meer. Vind het buitengewoon knap wat ze daar doen.

 

Kunnen ze bij Talpa aan-op de Bergweg nog een hoop van opsteken.

 

Ironisch genoeg hielp Talpa Q-Music in 2005 zelf in het zadel, door FM-frequenties van Noordzee FM

voor een habbekrats aan de Belgen te verkopen. 😉

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.