Spring naar bijdragen

Zestig versnipperde hits in nieuwe editie Veronica’s Snipperhit


de redactie

612 weergaven

Vanaf maandag 8 februari is één van de meest legendarische en bekendste spellen terug op de radio: de Snipperhit. In deze nieuwe editie wordt het spel anders gespeeld dan voorgaande jaren. Tussen 8 en 26 februari gaan namelijk zestig hits de beruchte versnipperaar in. Ieder programma introduceren de dj's een nieuwe Snipperhit en de jackpot wordt bepaald door een speciaal prijzenrad, waardoor luisteraars direct kans maken op een bedrag van maximaal €2.500,-. 


Zodra luisteraars in de uitzending komen, geeft de dj een slinger aan een speciaal Snipperhit-rad waarmee de jackpot wordt bepaald. Vervolgens gaat een hit door de beruchte versnipperaar, waarna het aan de luisteraar is om de titel en bijhorende artiest te raden. Veronica-hits als Viva La Vida van Coldplay, Paradise City van Guns N' Roses en Blinding Lights van The Weeknd zijn natuurlijk bij iedereen bekend, maar herkennen luisteraars deze grote hits ook nog zodra ze in de versnipperaar zijn geweest en er slechts een kort fragment te horen zal zijn?


Raadt de luisteraar de Snipperhit? Dan krijgt deze gelukkige winnaar het bijhorende geldbedrag. Indien de luisteraar de hit niet herkent, mogen andere luisteraars een poging wagen. Als na drie kandidaten de Snipperhit niet geraden is, vervalt de opgave en wordt in het eerstvolgende programma een nieuwe opgave geïntroduceerd.


De Veronica Snipperhit wordt van maandag 8 februari tot en met vrijdag 26 februari elke werkdag tussen 07:00 uur en 19:00 uur gespeeld. Meespelen kan via de rode button in de Veronica app. 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.