Spring naar bijdragen

RTL en Qmusic slaan handen ineen voor liveshows The Voice of Holland


de redactie

730 weergaven

Vrijdag starten op RTL 4 de liveshows van de populairste talentenjacht van Nederland, The Voice of Holland. Maar door de Qmusic Top 40 Challenge maken de acht overgebleven talenten kans om elke donderdag al op de radio gedraaid te worden. In de middagshow van Domien Verschuuren is straks de eerste cover te horen. Hiervoor zijn Qmusic en RTL een samenwerking aangegaan.


Samen met Qmusic-dj en oud The Voice-kandidaat Stephan Bouwman doken de acht liveshowkandidaten de studio in om een cover op te nemen van een Top 40-hit. Domien Verschuuren laat elke middag in zijn show fragmenten horen van de nummers. Luisteraars van Qmusic kunnen tot en met donderdag 17:00 uur op de site en in de app van het radiostation stemmen op hun favoriet. Elke donderdag maakt Domien de nummer 1 van de Qmusic Top 40 Challenge van die week bekend in zijn middagshow en draait daarop het hele nummer. Zo maken de Voice-deelnemers kans om gedraaid te worden op de radio, nog voordat ze The voice gewonnen hebben. Deze challenge wordt vier weken lang gehouden in aanloop naar de finale, iedere week opnieuw met steeds de nog overgebleven liveshow-talenten.


Het talent dat in de finaleweek op 25 maart de nummer 1 is in de Qmusic Top 40 Challenge is al verzekerd van zijn of haar eerste optreden na de finale. Want de hoofdprijs is dat hij of zij de cover live mag zingen op een Qmusic event.


Afbeelding: The Voice of Holland( foto RTL / William Rutten)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.