Spring naar bijdragen

3FM Awards opent deuren voor 1000 bezoekers


de redactie

670 weergaven

De 3FM Awards in TivoliVredenburg opent op donderdag 15 april de deuren voor duizend bezoekers. De Awardshow van NPO 3FM wordt door Fieldlab Evenementen gebruikt voor een volgend praktijkonderzoek. De jongerenzender en muziekpodium TivoliVredenburg faciliteren hiermee het onderzoek van Fieldlab naar evenementen met een grotere capaciteit. De kaartverkoop voor de 3FM Awards start woensdag 7 april om 10 uur.

 

Sharid Alles, zendermanager van NPO 3FM: “Ik ben heel blij dat we met 3FM een bijdrage kunnen leveren aan het onderzoek dat Fieldlab doet met diverse evenementen. We hebben een grenzeloze passie voor muziek, festivals, concerten en alles wat vernieuwend is. Dat zit in ons DNA. Tegelijkertijd maken we ons al langere tijd zorgen over de evenementensector die door corona hard geraakt wordt én over onze jonge doelgroep die tegen de muren opknalt van verveling. Initiatieven die ervoor zorgen dat het weer mogelijk is om evenementen te organiseren en de poppodia te openen, juichen we niet alleen toe; daar willen we aan bijdragen. Daarom is 3FM in gesprek gegaan met Fieldlab en zijn we blij dat de awardshow het volgende Fieldlab pilotevenement wordt.”

 
Nederlandse popmuziek vieren

Nu Fieldlab de 3FM Awards omarmt als pilotevenement, komt alles bij elkaar. De awardshow stond al in het teken van ‘licht aan het einde van de tunnel’: een positieve blik vooruit in de hoop dat we straks weer naar festivals, feesten en concerten kunnen. Sharid Alles: “Dat we na dit zware jaar de Nederlandse popmuziek kunnen vieren met ons geliefde publiek erbij, dat voelt fantastisch en maakt ons trots.”

 

Kaartverkoop 3FM Awards
De kaartverkoop voor de 3FM Awards in TivoliVredenburg start woensdag 7 april om 10:00 uur via www.3fm.nl/awards. Vanaf vandaag kunnen luisteraars via 3FM kaarten winnen voor de awardshow. De line-up is eerder al bekendgemaakt: Chef’Special met het Metropole Orkest, Krezip, Nana Adjoa en 3FM Talent Froukje geven een uniek optreden via opgenomen beelden die het publiek op schermen kan zien. Live-concerten worden verzorgd door Son Mieux en The Vices.

 

Wetenschappelijk experiment
Bezoekers kunnen de 3FM Awards bijwonen omdat het programma onderdeel is van een wetenschappelijk experiment en daarom verbonden is aan een aantal voorwaarden. Zo wordt om een actieve medewerking gevraagd in diverse onderzoeken en handelingen rondom het evenement en moet iedereen via een sneltest negatief getest zijn. Klik hier voor meer informatie.

 

Afbeelding:  muziekpodium TivoliVredenburg (foto NPO 3FM)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.