Spring naar bijdragen

Qmusic-dj’s Maarten, Dorothee, Vincent en Matthias moeten vanaf 26 april ontsnappen uit de Q-Escape Room


de redactie

547 weergaven

De Q-Escape Room is terug. Op maandag 26 april worden Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie, Dorothee Dauwe, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke voor onbepaalde tijd opgesloten. Het viertal moet zo snel mogelijk ontsnappen uit de Q-Escape Room door met elkaars hulp en die van Vlaanderen vier korte muzikale fragmenten te raden en zo de code te kraken. De Qmusic-dj’s hebben de luisteraars in deze tweede editie meer dan ooit nodig, want ook zij krijgen een vijfde fragment dat ze moeten ontcijferen en waarmee een van hen tot 100.000 euro kan winnen. Vanuit de Q-Escape Room maken Maarten, Dorothee, Vincent en Matthias elke dag van 06:00 tot 22:00 live radio.


Vincent en Matthias gaan voor het eerst de uitdaging aan: “We hebben vorig jaar het avontuur van onze Q-collega’s op de voet gevolgd. Als buitenstaander lijkt de oplossing vaak zo dichtbij, maar in de Q-Escape Room zelf let je natuurlijk op elk onbenullig detail om zeker niets te missen. We zullen de Q-luisteraars heel hard nodig hebben om te kunnen ontsnappen.”


Voor Maarten en Dorothee is het de tweede keer: “Vorig jaar was het zo’n toffe ervaring, dat we ons met plezier opnieuw laten opsluiten. Uit de eerste editie hebben we geleerd om het net niet té ver te zoeken, dus dat nemen we zeker mee. Zonder de luisteraars was het toen trouwens niet gelukt om de muzikale code te kraken, dus ook nu zijn al hun tips meer dan welkom.”

Kraak samen met de Qmusic-dj’s de muzikale code en win tot 100.000 euro
Maarten, Dorothee, Vincent en Matthias krijgen bij het binnengaan van de Q-Escape Room elk een kort muzikaal fragment te horen, meteen hun muzikale code die ze moeten kraken. Anders dan vorig jaar krijgen ook de Q-luisteraars een beknopt fragment toegewezen. Aan het viertal en de luisteraars om aan de hand van puzzels, verhalen, raadsels én elkaars hulp te achterhalen om welke vijf hits en artiesten het gaat.


Dagelijks zijn er drie ontsnappingspogingen waarbij de vier Qmusic-dj’s hun ‘eigen’ nummer en artiest proberen te raden, maar ook telkens één luisteraar mag gissen naar de vijfde song. Als alle vijf fragmenten juist zijn, is de muzikale code gekraakt, mag het viertal de Q-Escape Room verlaten en kan die luisteraar tot 100.000 euro winnen. Tot die tijd wonen, leven en werken de Qmusic-dj’s in de Q-Escape Room. Iedereen kan het avontuur 24 op 7 live volgen via Qmusic.be en in de Q-app.


Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie, Dorothee Dauwe, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke (foto Qmusic)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.